Beholster
Kilopat
Bilgisayarıma format attıktan sonra monitördeki görüntü formattan önceki halinden çok daha kalitesiz görünüyor. Full HD bir monitörüm olmasına rağmen artık 1080p videolar 720p gibi görünüyor ve pikseller aralarında kıpraşıyorlar. Sanki renk hatası varmış gibi. Sorunun neden kaynaklı olduğunu bulamadığım için yanlış bilgide konu açmış olabilirim üzgünüm. AMD görüntü keskinleştirmeyle bir alakası olduğunu düşündüm fakat kapatınca da bir fark göremedim. Anlatması çok zor fakat karanlık tonlu renklerde daha çok pikseller sayılabiliyor ve yer değiştiriyorlar ama ghosting değil. Sürücülerim güncel kabloda bir sıkıntı olmamalı. 2 gün önce doğru görüntüyle oynuyordum çünkü. Ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benzer başlıklarda DPI'dan kaynaklı bir ölçeklendirme hatası olduğuna dahil düşüncem vardı çözümü denedim fakat işe yaramadı, sanırım aynı sorun değiller, bir tür renk hatası da olabilir, sanki ekranda olması gerekenden daha az piksel işleniyormuş ve bu da bulanıklığa sebep oluyormuş gibi, anlatabileceğim en iyi şekilde sorunum bu.
Son düzenleyen: Moderatör: