sunuy321 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 139 Çözümler 3 17 Şubat 2023 #21 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu belki işe yarayabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu belki işe yarayabilir
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.481 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 17 Şubat 2023 #22 Earas dedi: Kardeşim anlamak mı istemiyorsun? Sürücüyü zaten indirdim ama donanımda GPU gözükmediği için sürücü kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi Windows sürümü kurulu, bir de sürücün o Windows sürümüne uygun mu değilse hata verir böyle belki.
Earas dedi: Kardeşim anlamak mı istemiyorsun? Sürücüyü zaten indirdim ama donanımda GPU gözükmediği için sürücü kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi Windows sürümü kurulu, bir de sürücün o Windows sürümüne uygun mu değilse hata verir böyle belki.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 17 Şubat 2023 #23 F4T1H dedi: Hangi Windows sürümü kurulu, bir de sürücün o Windows sürümüne uygun mu değilse hata verir böyle belki. Genişletmek için tıkla... En güncel versiyonu kurdum hocam.
F4T1H dedi: Hangi Windows sürümü kurulu, bir de sürücün o Windows sürümüne uygun mu değilse hata verir böyle belki. Genişletmek için tıkla... En güncel versiyonu kurdum hocam.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.481 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 17 Şubat 2023 #24 Earas dedi: En güncel versiyonu kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsen eski sürüm dener misin? Belki kurmaya çalıştığın sürüm sorunludur.
Earas dedi: En güncel versiyonu kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsen eski sürüm dener misin? Belki kurmaya çalıştığın sürüm sorunludur.
sunuy321 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 139 Çözümler 3 18 Şubat 2023 #25 Earas dedi: En güncel versiyonu kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... En güncel versiyonu indirmişsin ama kendi windows sürümüne uyumlu en güncel versiyon mu? @Earas durum ne Son düzenleme: 19 Şubat 2023
Earas dedi: En güncel versiyonu kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... En güncel versiyonu indirmişsin ama kendi windows sürümüne uyumlu en güncel versiyon mu? @Earas durum ne
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 19 Şubat 2023 #26 sunuy321 dedi: En güncel versiyonu indirmişsin ama kendi windows sürümüne uyumlu en güncel versiyon mu? @Earas durum ne Genişletmek için tıkla... Tekrardan format atıp çözdüm.
sunuy321 dedi: En güncel versiyonu indirmişsin ama kendi windows sürümüne uyumlu en güncel versiyon mu? @Earas durum ne Genişletmek için tıkla... Tekrardan format atıp çözdüm.