Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #11 Cl0ver dedi: Peki yüklüyorum şimdi. Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Antivürus'e karşıyım. Ücretsiz antivirüslere güvenmem. Microsoft edge kurun çok işinize yarar programlamada
Cl0ver dedi: Peki yüklüyorum şimdi. Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Antivürus'e karşıyım. Ücretsiz antivirüslere güvenmem. Microsoft edge kurun çok işinize yarar programlamada
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Mart 2023 #12 Qocq dedi: Antivirüs'e karşıyım. Ücretsiz antivirüslere güvenmem. Microsoft Edge kurun çok işinize yarar programlamada Genişletmek için tıkla... Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız.. Windows Defender diyecektimde Windows 7'ymiş , her neyse virüs girmez işte
Qocq dedi: Antivirüs'e karşıyım. Ücretsiz antivirüslere güvenmem. Microsoft Edge kurun çok işinize yarar programlamada Genişletmek için tıkla... Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız.. Windows Defender diyecektimde Windows 7'ymiş , her neyse virüs girmez işte
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #13 Ha bir de notepad++ var. Visual Studio alternatifi gibi bir şey. Programlamada işe yarar mı bilmiyorum.
Ha bir de notepad++ var. Visual Studio alternatifi gibi bir şey. Programlamada işe yarar mı bilmiyorum.
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #14 EsatKa dedi: Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız.. Windows Defender diyecektimde Windows 7'ymiş , her neyse virüs girmez işte Genişletmek için tıkla... Python kodunu dahi virüs sanan bir program Windows defender Eğer "yazılım öğren bedava apk" gibi sitelere girmezse virüs gireceğini sanmam
EsatKa dedi: Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız.. Windows Defender diyecektimde Windows 7'ymiş , her neyse virüs girmez işte Genişletmek için tıkla... Python kodunu dahi virüs sanan bir program Windows defender Eğer "yazılım öğren bedava apk" gibi sitelere girmezse virüs gireceğini sanmam
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 28 Mart 2023 #15 Peki bilgisayar sağlığını takip edebileceğim programlar var mı?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #16 Cl0ver dedi: Peki bilgisayar sağlığını takip edebileceğim programlar var mı? Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo ile disk sağlığını takip edebiliyoruz diye biliyorum.
Cl0ver dedi: Peki bilgisayar sağlığını takip edebileceğim programlar var mı? Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo ile disk sağlığını takip edebiliyoruz diye biliyorum.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 28 Mart 2023 #17 Kullanıcı311 dedi: CrystalDiskInfo ile disk sağlığını takip edebiliyoruz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, bu yazılımı da indiriyorum. Başka ne önerirsiniz?
Kullanıcı311 dedi: CrystalDiskInfo ile disk sağlığını takip edebiliyoruz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, bu yazılımı da indiriyorum. Başka ne önerirsiniz?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Mart 2023 #18 Qocq dedi: Python kodunu dahi virüs sanan bir program Windows Defender Eğer "yazılım öğren bedava APK" gibi sitelere girmezse virüs gireceğini sanmam Genişletmek için tıkla... Onlar mazide kaldı hocam, Windows Defender bayağı bir gelişti artık.
Qocq dedi: Python kodunu dahi virüs sanan bir program Windows Defender Eğer "yazılım öğren bedava APK" gibi sitelere girmezse virüs gireceğini sanmam Genişletmek için tıkla... Onlar mazide kaldı hocam, Windows Defender bayağı bir gelişti artık.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 28 Mart 2023 #19 Bu arada DirectX yükleyeceğim fakat ben de DirectX 11 varmış. Yine de yüklemeli miyim? Yüklersem ne gibi artısı olur?
Bu arada DirectX yükleyeceğim fakat ben de DirectX 11 varmış. Yine de yüklemeli miyim? Yüklersem ne gibi artısı olur?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Mart 2023 #20 Cl0ver dedi: Bu arada DirectX yükleyeceğim fakat ben de DirectX 11 varmış. Yine de yüklemeli miyim? Yüklersem ne gibi artısı olur? Eki Görüntüle 1718317 Genişletmek için tıkla... Yüklüyse yüklemenize gerek yok diye biliyorum.
Cl0ver dedi: Bu arada DirectX yükleyeceğim fakat ben de DirectX 11 varmış. Yine de yüklemeli miyim? Yüklersem ne gibi artısı olur? Eki Görüntüle 1718317 Genişletmek için tıkla... Yüklüyse yüklemenize gerek yok diye biliyorum.