A Akif Erdem Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Merhaba ben laptopuma format attığımdan beri internet kesiliyor, internet yok güvenli hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mıdır?
Merhaba ben laptopuma format attığımdan beri internet kesiliyor, internet yok güvenli hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mıdır?
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Akif Erdem dedi: Merhaba ben laptopuma format attığımdan beri internet kesiliyor, internet yok güvenli hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hatanın ekran goruntusunu bı atsana kardes. Internet aktıfkenmı kesılıyor hıcmı baglanamıyorsun Artı 0 Eksi
Akif Erdem dedi: Merhaba ben laptopuma format attığımdan beri internet kesiliyor, internet yok güvenli hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hatanın ekran goruntusunu bı atsana kardes. Internet aktıfkenmı kesılıyor hıcmı baglanamıyorsun
KS KS A Akif Erdem Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 Gürsel Kılavuz dedi: Hatanın ekran goruntusunu bir atsana kardes. Internet aktıfkenmı kesılıyor hiç mi baglanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bağlanabiliyorum ama bir süre sonra internet yok diyor. Artı 0 Eksi
Gürsel Kılavuz dedi: Hatanın ekran goruntusunu bir atsana kardes. Internet aktıfkenmı kesılıyor hiç mi baglanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bağlanabiliyorum ama bir süre sonra internet yok diyor.
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Akif Erdem dedi: Bağlanabiliyorum ama bir süre sonra internet yok diyor. Genişletmek için tıkla... Wİ-Fİ mi bağlantı ? Artı 0 Eksi
Akif Erdem dedi: Bağlanabiliyorum ama bir süre sonra internet yok diyor. Genişletmek için tıkla... Wİ-Fİ mi bağlantı ?
KS KS A Akif Erdem Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 Gürsel Kılavuz dedi: Wİ-Fİ mi bağlantı ? Genişletmek için tıkla... İnternet yok, güvenli diyor ve interneti kullanamıyorum. Tablet ve diğer cihazlarda kesilmiyor Wi-Fi. Dosya Ekleri wifi.PNG 129,8 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
Gürsel Kılavuz dedi: Wİ-Fİ mi bağlantı ? Genişletmek için tıkla... İnternet yok, güvenli diyor ve interneti kullanamıyorum. Tablet ve diğer cihazlarda kesilmiyor Wi-Fi.
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #6 Bu sorun ınternet saglayıcısıyla ılgılı sanırsam telefondan da aynı ağa wıfıden baglayıp dener mısin ? Artı 0 Eksi
Bu sorun ınternet saglayıcısıyla ılgılı sanırsam telefondan da aynı ağa wıfıden baglayıp dener mısin ?