cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Bilgisayarıma format attım. O zamanda Mafia 2 oynuyordum, sonradan aklıma geldi. Steam Cloud vardır diye, direk sildim. Ama Steam Cloud yokmuş. İnternette save bölümleri var mı nasıl yapabilirim? Vallahi geçmesi çok zor ya.
Bilgisayarıma format attım. O zamanda Mafia 2 oynuyordum, sonradan aklıma geldi. Steam Cloud vardır diye, direk sildim. Ama Steam Cloud yokmuş. İnternette save bölümleri var mı nasıl yapabilirim? Vallahi geçmesi çok zor ya.
mamoaaa Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Geçmiş olsun kanka tekrar oynaman lazım ama araştırırsan save bulursun belki. Artı 0 Eksi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 Oyunun save lokasyonu Belgeler -> My Games kisminda ama maalesef %100 disinda paylasilmis save dosyasi bulamadim internet uzerinde. Artı 0 Eksi
Oyunun save lokasyonu Belgeler -> My Games kisminda ama maalesef %100 disinda paylasilmis save dosyasi bulamadim internet uzerinde.
KS KS cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #4 Chapter 7 hapishaneden sonra save buldum. Oysa ki 11'e kadar gelmiştim.. Aha vallaha 2 bölüm öncesini buldum. Crash vermedi arkadaşlar buldum. 2 bölüm öncesi de olsa kurtardım. https://tosunkaya.com/mafia-2-bolum-bolum-tum-save-dosyalari-87-adet-mafia-ii-all-saves/ Oyunun hepsi değil fakat buradan da indirebilirsiniz. Son düzenleme: 7 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Chapter 7 hapishaneden sonra save buldum. Oysa ki 11'e kadar gelmiştim.. Aha vallaha 2 bölüm öncesini buldum. Crash vermedi arkadaşlar buldum. 2 bölüm öncesi de olsa kurtardım. https://tosunkaya.com/mafia-2-bolum-bolum-tum-save-dosyalari-87-adet-mafia-ii-all-saves/ Oyunun hepsi değil fakat buradan da indirebilirsiniz.