Çözüldü Format attıktan sonra mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

herchell

Hectopat
RAM
2GB ram DDR3
Ekran kartı
AMD Radeon r5 230
Anakart
FOXCONN A74ML 3.0/A74ML-K 3.0
İşlemci
AMD athlon II X2 220
Bilgisayarım eski model Windows 8 yüklüydü. Ben de bugün format attım. Ardından AMD yükleyip sürücü yüklemesi yaptım. Biraz önce YouTube'da video izlerken mavi ekran hatası aldım. Kodu yakalayamadım. Minidump klasöründen DMP dosyasını aldım. Fakat bunun için Microsoft sitesinden WinDbg indirdim türü appinstaller dosyası diye açmadı. Acaba sürücü falan eksik mi yükledim yardımcı olacak biri var mı? Özellikleri kötü biliyorum haftaya 4+4 RAM ve SATA SSD ekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çoğu sürücün güncelmiş zaten 1 tanesi dışında:

Ve analizde dediğim gibi, ekran kartın ve ses sürücüsü Update gereksinimi çekiyorlar.

Burdan ekran kartı için son sürüme ulaşabilirsin ama şimdilik indirmene gerek yok. Eğer olur da sonradan bir sorun çıkarsa bu konuya gelip indirebilirsin.

Hocam söylediklerinizi yapacağım da format attıktan sonra ilk yaptığım ekran kartı güncellemesi oldu

Ekran kartıyla beraber yüklenen ses sürücüsü hata verdiği için ekran kartı sürücünü güncellemeni söylemiştim lakin eğer güncelse karışmaya gerek yok.

Sadece mouse için dediklerimi yap ve çözülüp çözülmediğini söyle.

Dediğinizi yaptım şu an için bir sorun yok

Bu arada analiz için kullandığımız araç (WinDbg) çalışmıyor demişsiniz. İnternetten araştırma yaparak 8.1 için sorun çıkarmayan bir sürümünü kullanın.
Çok Teşekkür ederim. Hocam bir sorum daha var format attım bir kısım güncelleme Windows uptade tarafından yapıldı halen daha var kendim ekran kartı sürücüsü yükledim acaba başka yüklemem gereken bir şey olduğunu nasıl anlayabilirim?

Bunu indirip bana oluşan linki at güncel olmayan sürücü varsa atayım. Aksi olarak Windows 8.1 için destek bitti diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…