süleyman88 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Karadeniz Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Acer marka laptopa Windows 10 formatı attım. Update'den güncellemeler yükleniyordu bir anda hem mouse hem mouse pad çalışmaz oldu klavyede çalışmıyor. Sorun nedir? Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar Acer marka laptopa Windows 10 formatı attım. Update'den güncellemeler yükleniyordu bir anda hem mouse hem mouse pad çalışmaz oldu klavyede çalışmıyor. Sorun nedir? Nasıl çözebilirim?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 20 Ocak 2021 #11 süleyman88 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlayın otomatik güncellenecektir. Artı 0 Eksi
KS KS süleyman88 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Karadeniz Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #12 Orthros dedi: Formattan önce iç temizlik falan yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Win7 den 10 a geçtim. Format atarken diski biçimlendirdim. Adem Yıldız_ dedi: İnternete bağlayın otomatik güncellenecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik bağlan seçeneğinde değildi. Bağlayamıyorum. Artı 0 Eksi
Orthros dedi: Formattan önce iç temizlik falan yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Win7 den 10 a geçtim. Format atarken diski biçimlendirdim. Adem Yıldız_ dedi: İnternete bağlayın otomatik güncellenecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik bağlan seçeneğinde değildi. Bağlayamıyorum.
Orthros Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 20 Ocak 2021 #13 süleyman88 dedi: Win7 den 10 a geçtim. Format atarken diski biçimlendirdim. Genişletmek için tıkla... Temizlikten kastım bilgisayarın içini açtınız mı? Artı 0 Eksi
süleyman88 dedi: Win7 den 10 a geçtim. Format atarken diski biçimlendirdim. Genişletmek için tıkla... Temizlikten kastım bilgisayarın içini açtınız mı?
KS KS süleyman88 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Karadeniz Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #14 Orthros dedi: Temizlikten kastım bilgisayarın içini açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yeniden format attım. Bu şekilde çözdüm. Son düzenleme: 21 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Orthros dedi: Temizlikten kastım bilgisayarın içini açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yeniden format attım. Bu şekilde çözdüm.