T This is man crazy Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 128 30 Ocak 2020 #1 Format attıktan sonra neler yapmalıyız. Ne gibi sürücüleri güncellemeliyiz? Veya bununla şlgili kısa bir video falan varsa atabilir misiniz?
Format attıktan sonra neler yapmalıyız. Ne gibi sürücüleri güncellemeliyiz? Veya bununla şlgili kısa bir video falan varsa atabilir misiniz?
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.680 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 30 Ocak 2020 #2 Aygıt Yöneticisi'ne gelip eksik sürücüleri görebilirsin. Bunuda internetten indirebilirsin.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 30 Ocak 2020 #3 Anakartın güncellemelerini, ekran kartı son sürüm driverlarını, SSD kullanıyorsan firmware güncellemesini yapabilirsin. Eksik sürücüler içinde driver booster öneririm.
Anakartın güncellemelerini, ekran kartı son sürüm driverlarını, SSD kullanıyorsan firmware güncellemesini yapabilirsin. Eksik sürücüler içinde driver booster öneririm.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.680 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 30 Ocak 2020 #4 CillianMurphy dedi: Anakartın güncellemelerini, ekran kartı son sürüm driverlarını, SSD kullanıyorsan firmware güncellemesini yapabilirsin. Eksik sürücüler içinde driver booster öneririm. Genişletmek için tıkla... Seninle Windows işletim sistemi haricindeki işletim sistemleri hakkında konuşmak istiyorum. Bana yardımcu olur musun?
CillianMurphy dedi: Anakartın güncellemelerini, ekran kartı son sürüm driverlarını, SSD kullanıyorsan firmware güncellemesini yapabilirsin. Eksik sürücüler içinde driver booster öneririm. Genişletmek için tıkla... Seninle Windows işletim sistemi haricindeki işletim sistemleri hakkında konuşmak istiyorum. Bana yardımcu olur musun?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.561 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ocak 2020 #5 CillianMurphy dedi: Anakartın güncellemelerini, ekran kartı son sürüm driverlarını, SSD kullanıyorsan firmware güncellemesini yapabilirsin. Eksik sürücüler içinde driver booster öneririm. Genişletmek için tıkla... Driver Booster, Driver Pack gibi programlar yanlış veya eksik sürücü kuruyor. Kendileri virüs gibi.
CillianMurphy dedi: Anakartın güncellemelerini, ekran kartı son sürüm driverlarını, SSD kullanıyorsan firmware güncellemesini yapabilirsin. Eksik sürücüler içinde driver booster öneririm. Genişletmek için tıkla... Driver Booster, Driver Pack gibi programlar yanlış veya eksik sürücü kuruyor. Kendileri virüs gibi.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 30 Ocak 2020 #6 Ribozom dedi: Driver Booster, Driver Pack gibi programlar yanlış veya eksik sürücü kuruyor. Kendileri virüs gibi. Genişletmek için tıkla... Ben gerekli ana şeyleri yükledikten sonra bu programı kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Problem varsa da bana denk gelmedi galiba.
Ribozom dedi: Driver Booster, Driver Pack gibi programlar yanlış veya eksik sürücü kuruyor. Kendileri virüs gibi. Genişletmek için tıkla... Ben gerekli ana şeyleri yükledikten sonra bu programı kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Problem varsa da bana denk gelmedi galiba.