Format attıktan sonra oyunlarda dokular geç yükleniyor

Ezellyyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma 1 gün önce format attım ve bugün uygulamaların tamamını yüklemeyi becerdim. Fakat, Valorant oyununda koleksiyonumu açarken, ajan seçerken ve oyun açılırken, ekrandaki objeler çok geç yükleniyor. Nedenini bilmiyorum ve format atmadan önce böyle bir sorun yoktu. Çözümünü söylerseniz çok sevinirim. <3

Test ettikten sonra ne yapacağım? Sonuçları mı atayım?

Format düzgün atmak için ne yapılması lazım? Çünkü bir daha formatlamayı düşünüyorum ki sorun da ondadır bence çünkü formatlamadan hiçbir sorun yoktu.

Şöyle soyleyim oyunda oynarken oyun onbellek indiriyor zaten yüklenmiş bir onbellek bir daha indirmeye gerek kalmadığı icin kasma yapmaz.

Bu arada ben daha önce de bir format atmıştım ve böyle olmamıştı. Sorunu gerçekten çözmek istiyorum. Daha kapsamlı yardım eder misin?

Son düzenleme:

O zaman Windows kaç kullaniyorsaniz yeniden ISO'yu indirip flashe yazin ondan sonra kasanin içinde RAM'lerini yerlerini degistirin SSD'nin kablosu çıkarıp başka yere tak ekran kartını da çıkarıp 1dk sonra geri tak format at.

Acaba SSD de sorun var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…