S sarilii Femtopat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Dün PC format atıtm oyunları indirdim ekran kartı driver indirdim oyunlarım düşük FPS ve donma olmaya başladı düzelmesi için ne yapabilirim?
Dün PC format atıtm oyunları indirdim ekran kartı driver indirdim oyunlarım düşük FPS ve donma olmaya başladı düzelmesi için ne yapabilirim?
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Ekran kartının güncel driverini indirdiğine emin misin?
S sarilii Femtopat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 Yaver46 dedi: Ekran kartının güncel driverini indirdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... En güncel hali bu olması gerek ama hala donma kasma FPS sorunları devam ediyor.
Yaver46 dedi: Ekran kartının güncel driverini indirdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... En güncel hali bu olması gerek ama hala donma kasma FPS sorunları devam ediyor.