Format attıktan sonra RTX 4060 sistem kasmaya başladı

Hocam Windows kaç kullanıyorsunuz.

https://tr.msi.com/Motherboard/A320M-PRO-VH-PLUS/support#driver hocam bu anakart driverınız.

En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin bu da ekran kartı driverınız.

Son düzenleme:
Windows 10 Pro.

Eyvallah hocam, ekran kartı sürücüsünü manuel olarak verdiğiniz linkten bulup indirecek miyim yoksa otomatik sürücü sekmesinden mi indireceğim?

Aynı şey neredeyse ama otomatik indirirsen daha kolay olur diğerinde tek tek indirmen gerek.

Formattan önceki ve sonraki oyun ayarları aynı mı?
Sanırım hemen hemen aynı, oyun ayarlarında değişiklik yapmıyorum standart grafiklerde deniyorum ya da grafiklerin seviyesini indirip öyle deniyorum ama FPS hala aynı FPS.
Denetim masasında hiç ünlem var mı?
Sanırım Aygıt Yöneticisinden bahsetmişsiniz, herhangi bir ünlem bulamadım. Aynı zamanda Denetim Masasını kontrol edip herhangi bir ünlem işaretine rastlamadım.
Windows Update'de kalan bir güncelleme var mı?
Hayır, Windows Update tamamen güncel gösteriyor.

Denetim masasında kategorideki seçeneklerde ünlem var mı diye kastedecektim yapamamışım.

Denetim masasında kategorideki seçeneklerde ünlem var mı diye kastedecektim yapamamışım.

Siz ekran kartı driverini kendiniz mi yüklediniz yoksa bilgisayar kendisi mi yükledi?

Siz ekran kartı driverini kendiniz mi yüklediniz yoksa bilgisayar kendisi mi yükledi?

Daha doğrusu bilgisayar hiç driver yükledi mi?

En başından Windows 10 Home (veya Pro daha iyi mi olur?) kurarak tertemiz bir format atmak sizce daha mantıklı gelir mi? Ancak format için hangi ISO dosyasını USB belleğe aktaracağımı bilmiyorum.

En başından Windows 10 Home (veya Pro daha iyi mi olur?) kurarak tertemiz bir format atmak sizce daha mantıklı gelir mi? Ancak format için hangi ISO dosyasını USB belleğe aktaracağımı bilmiyorum.

Hocam Pro daha çok yazılım ve mühendisler için tasarlanmış oyun için istiyorsanız Home Single Language indirin ve artık tek çare Windows değiştirmek ama bence bir driverlarda sıkıntı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows kuracağınız USB bellek 8 GB ve üstü olsun ve ne kadar hızlı olursa o kadar iyi olur.

Teşekkürler hocam bugün yeni Windows'u deneyeceğim. Geri dönüş yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…