M Mustafa Selimalp Femtopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Bu sorun için YouTube'daki her videoyu denedim. Sürücü güncellemeleri falan, her şeyi yaptım ama ses hala aynı. Başka çözüm yolu bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Bu sorun için YouTube'daki her videoyu denedim. Sürücü güncellemeleri falan, her şeyi yaptım ama ses hala aynı. Başka çözüm yolu bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
azizkaratas Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Driverları elle mi yoksa Driver Booster gibi bir programla mı yüklediniz? Artı 0 Eksi
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Realtek HD Audio Yöneticisi'nde eğer önceden ses arttıran bir ekolayzer ayarına ayarlanmışsa format attığınızda bu sıfırlanmış olabilir. Artı 0 Eksi
Realtek HD Audio Yöneticisi'nde eğer önceden ses arttıran bir ekolayzer ayarına ayarlanmışsa format attığınızda bu sıfırlanmış olabilir.
KS KS M Mustafa Selimalp Femtopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 azizkaratas dedi: Driverları elle mi yoksa Driver Booster gibi bir programla mı yüklediniz? Genişletmek için tıkla... direk anakartımın ses bölümünden Artı 0 Eksi
azizkaratas dedi: Driverları elle mi yoksa Driver Booster gibi bir programla mı yüklediniz? Genişletmek için tıkla... direk anakartımın ses bölümünden
azizkaratas Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Mustafa Selimalp dedi: Direk anakartımın ses bölümünden. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliğini aratarak daha güncel bir sürücü olup olmadığını kontrol edin. Ya da buraya atarak yardım isteyin. Artı 0 Eksi
Mustafa Selimalp dedi: Direk anakartımın ses bölümünden. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliğini aratarak daha güncel bir sürücü olup olmadığını kontrol edin. Ya da buraya atarak yardım isteyin.