FurkanTlha Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 Bilgisayarıma 2 gün önce format attım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri asd.png 35 KB · Görüntüleme: 115 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Bilgisayarıma 2 gün önce format attım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm 5 5 518900 18 Ağustos 2022 FurkanTlha dedi: Bilgisayarıma 2 gün önce format attım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinden USB ve LAN portları driverlarını indirebilirsiniz çalışacaktır.
FurkanTlha dedi: Bilgisayarıma 2 gün önce format attım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinden USB ve LAN portları driverlarını indirebilirsiniz çalışacaktır.
PRO CAN Hectopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #11 FurkanTlha dedi: Hocam peki tekrar format atsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam Driver Booster ile sürücüyü kurardım ama bu da tehlikeli en iyi yöntem Google'dan indirmek veya Windows Update ile indirmek olacaktır. Artı 0 Eksi
FurkanTlha dedi: Hocam peki tekrar format atsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam Driver Booster ile sürücüyü kurardım ama bu da tehlikeli en iyi yöntem Google'dan indirmek veya Windows Update ile indirmek olacaktır.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 18 Ağustos 2022 #12 FurkanTlha dedi: Bilgisayarıma 2 gün önce format attım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinden USB ve LAN portları driverlarını indirebilirsiniz çalışacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
FurkanTlha dedi: Bilgisayarıma 2 gün önce format attım ve yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinden USB ve LAN portları driverlarını indirebilirsiniz çalışacaktır.
KS KS FurkanTlha Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #13 PRO CAN dedi: İrmek veya Windows Update ile in. Genişletmek için tıkla... PRO CAN dedi: Hocam ben olsam Driver Booster ile sürücüyü kurardım ama bu da tehlikeli en iyi yöntem Google'dan indirmek veya Windows Update ile indirmek olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update'deki bütün güncellemeleri yaptım fakat hala olmadı. PRO CAN dedi: Hocam ben olsam Driver Booster ile sürücüyü kurardım ama bu da tehlikeli en iyi yöntem Google'dan indirmek veya Windows Update ile indirmek olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atsam sence duzelir mi hocam? 518900 dedi: Anakartınızın sitesinden USB ve LAN portları driverlarını indirebilirsiniz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam 3 gün oldu sayende yeni çözdüm teşekkür ederim Artı 0 Eksi
PRO CAN dedi: İrmek veya Windows Update ile in. Genişletmek için tıkla... PRO CAN dedi: Hocam ben olsam Driver Booster ile sürücüyü kurardım ama bu da tehlikeli en iyi yöntem Google'dan indirmek veya Windows Update ile indirmek olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update'deki bütün güncellemeleri yaptım fakat hala olmadı. PRO CAN dedi: Hocam ben olsam Driver Booster ile sürücüyü kurardım ama bu da tehlikeli en iyi yöntem Google'dan indirmek veya Windows Update ile indirmek olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atsam sence duzelir mi hocam? 518900 dedi: Anakartınızın sitesinden USB ve LAN portları driverlarını indirebilirsiniz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam 3 gün oldu sayende yeni çözdüm teşekkür ederim