Muhammet 64
Hectopat
Wi-Fi sürücüsü olmadan açıldı ve Ethernet'e erişimin yok. iPhone ile kabloyla bağlayamadım. Honor tablet var onunla da olmadı. Başka bilgisayara erişimim de yok. Nasıl yapabilirim?
Wi-Fi sürücüsü olmadan açıldı ve Ethernet'e erişimin yok. iPhone ile kabloyla bağlayamadım. Honor tablet var onunla da olmadı. Başka bilgisayara erişimim de yok. Nasıl yapabilirim?
Kurulum kısmını cmd'ye kod yazarak geçtim. Şuan masaüstünde bilgisayar.Kurulum kısmında mı sorun yaşıyorsunuz?
Kurulum kısmını CMD'ye kod yazarak geçtim. Şu an masaüstünde bilgisayar.
Wi-Fi sürücülerini telefona veya tablete indirip, indirdiğin dosyayı bilgisayara atıp kurabilirsin.
Ama iki taraflı Type-C kablo lazım onun için, zaten kablo ile bağlayamadığınıda belirtmiş.
Kablo ile interneti bağlayamadığını belirtmiş diye düşünüyorum. Type-C kablo ne alaka anlamadım. İster telefonuyla ister tabletiyle indirip dosyayı bilgisayara atacak. Bunu yapamayacak bir durumda olduğunu sanmıyorum.
Bluetooth ile atsın diyorsanız genelde format atıldığında tüm driverlar silinir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.