Çözüldü Format Attıktan Sonra Windows 10 Etkinleştirmesi Gider mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

246675

Kilopat
Makaleler
6
Arkadaşlar yaşadığım sorunlar yüzünden format atacağım bilgisayara. Ancak şunu bilmek istiyorum öncelikle.

1. Windows 10 Pro kullanıyorum ve etkinleştirildi. Hesaba bağlı da gözüküyor, format sonrası etkinleştirme aktif olacak mı?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaşadığım sorunlar yüzünden format atacağım bilgisayara. Ancak şunu bilmek istiyorum öncelikle.

1. Windows 10 Pro kullanıyorum ve etkinleştirildi. Hesaba bağlı da gözüküyor, format sonrası etkinleştirme aktif olacak mı?
Teşekkürler.

Microsoft hesabına mı bağlı gözüküyor? OOBE ekranında o Microsoft hesabınızı girin.

Teşekkürler.

Hotmail hesabınızı sisteme tanımladığınızda aktive olacak.

1674918282758.png

Bu şekil.

Çözüm
Microsoft hesabına entegre edilmiş lisans. Yani OOBE ekranında Microsoft hesabına giriş yapınca ya da yerel hesap olarak oturum açıp sonra Microsoft hesabını girdikten sonra lisansın etkinleşmesi lazım.
Tamam teşekkürler, çok sağolun.

Microsoft hesabına entegre edilmiş lisans. Yani OOBE ekranında Microsoft hesabına giriş yapınca ya da yerel hesap olarak oturum açıp sonra Microsoft hesabını girdikten sonra lisansın etkinleşmesi lazım.
Bir de Office 2019 var bende, tek kullanımlık key almıştım onun için, o ne olacak? O da geliyor mu?

Tamam teşekkürler, çok sağ olun.

Rica ederim.

Bir de Office 2019 var bende, tek kullanımlık key almıştım onun için, o ne olacak? O da geliyor mu?

Tahminimce Office aktif olan mail ile oturum açınca gelir Microsoft hesabına bağlı olan Windows lisansı gibi. Office'i hiç kullanmadım ve lisansım olmadı.

Rica ederim.

Tahminimce Office aktif olan mail ile oturum açınca gelir Microsoft hesabına bağlı olan Windows lisansı gibi. Office'i hiç kullanmadım ve lisansım olmadı.

Tekrardan teşekkür ediyorum.

Bu arada halehazırda bulundurduğum Office 2019 yeniden çalıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı