Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayara format attım. Format sonrası yapılması gerekenler nelerdir?
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 16 Haziran 2024 #2 Driver'larını indir. Gerekli programlarını kur ve kendi kullandığın tarayıcını indir. Artı 0 Eksi
Furkan Emir Şensoy Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 PRO İşlemci: AMD Ryzen 3 2200g With radeon Vega Graphics, 3500mhz, 4 çekirdek Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 Shyquick dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım. Format sonrası yapılması gerekenler nelerdir? Genişletmek için tıkla... WinRAR indirmeyi kesinlikle unutma. Artı 0 Eksi
Shyquick dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım. Format sonrası yapılması gerekenler nelerdir? Genişletmek için tıkla... WinRAR indirmeyi kesinlikle unutma.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #4 gtapinktony dedi: Driver'larını indir. Gerekli programlarını kur ve kendi kullandığın tarayıcını indir. Genişletmek için tıkla... Artı olarak Windows Update'leri yap. Artı 0 Eksi
gtapinktony dedi: Driver'larını indir. Gerekli programlarını kur ve kendi kullandığın tarayıcını indir. Genişletmek için tıkla... Artı olarak Windows Update'leri yap.
KS KS Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #5 Hocam laptop gündelik kullanıyorum. Sadece google chrome indiriyorum. Furkan Emir Şensoy dedi: WinRAR indirmeyi kesinlikle unutma. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak ne oluyor? Ben onu bir zamanlar virüs sanırdım. gtapinktony dedi: Driver'larını indir. Gerekli programlarını kur ve kendi kullandığın tarayıcını indir. Genişletmek için tıkla... Driver indiremem. Yemin ettim çünkü driver indircem diye bir sürü virüs indirdim. Artı 0 Eksi
Hocam laptop gündelik kullanıyorum. Sadece google chrome indiriyorum. Furkan Emir Şensoy dedi: WinRAR indirmeyi kesinlikle unutma. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak ne oluyor? Ben onu bir zamanlar virüs sanırdım. gtapinktony dedi: Driver'larını indir. Gerekli programlarını kur ve kendi kullandığın tarayıcını indir. Genişletmek için tıkla... Driver indiremem. Yemin ettim çünkü driver indircem diye bir sürü virüs indirdim.