F Frankensteinn Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 365 22 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar PC'yi sıfırladım yepyeni. Şu an ne yüklemem gerek bilgisayara? Windows 10 şakasını yapmazsak iyi olur. Onu yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2020
Arkadaşlar PC'yi sıfırladım yepyeni. Şu an ne yüklemem gerek bilgisayara? Windows 10 şakasını yapmazsak iyi olur. Onu yükledim.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 22 Nisan 2020 #2 Runtimes, ekran kartı sürüsücü, ağ adaptörü.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 22 Nisan 2020 #3 Anakartının orijinal sitesinden güncel sürücüleri yüklemelisin. NVIDIA veya AMD sitesinden, ekran kartın için çıkan son sürücüyü indir. Windows Update üzerinden gelen, güncellemeleri yükle.
Anakartının orijinal sitesinden güncel sürücüleri yüklemelisin. NVIDIA veya AMD sitesinden, ekran kartın için çıkan son sürücüyü indir. Windows Update üzerinden gelen, güncellemeleri yükle.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.887 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 22 Nisan 2020 #4 Winrar, Deamon Tools, Office programları, bir adet medya oynatıcı programı, Google Chrome, IDMAN.
F Frankensteinn Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 365 22 Nisan 2020 #5 KırAtlıLiberal dedi: Runtimes, ekran kartı sürüsücü, ağ adaptörü. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü yüklendi birinci ve üçüncüyü daha önce hiç kurmadım onlar şart mı
KırAtlıLiberal dedi: Runtimes, ekran kartı sürüsücü, ağ adaptörü. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü yüklendi birinci ve üçüncüyü daha önce hiç kurmadım onlar şart mı
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 22 Nisan 2020 #6 Frankensteinn dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklendi birinci ve üçüncüyü daha önce hiç kurmadım onlar şart mı Genişletmek için tıkla... Kurarsanız programları sorunsuz çalıştırırsınız.
Frankensteinn dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklendi birinci ve üçüncüyü daha önce hiç kurmadım onlar şart mı Genişletmek için tıkla... Kurarsanız programları sorunsuz çalıştırırsınız.
F Frankensteinn Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 365 22 Nisan 2020 #7 Matrixxx7 dedi: Winrar, Deamon Tools, Office programları, bir adet medya oynatıcı programı, Google Chrome, IDMAN. Genişletmek için tıkla... Winrar,Google Chrome yükledim,Office programı hallettim teşekkür ederim.
Matrixxx7 dedi: Winrar, Deamon Tools, Office programları, bir adet medya oynatıcı programı, Google Chrome, IDMAN. Genişletmek için tıkla... Winrar,Google Chrome yükledim,Office programı hallettim teşekkür ederim.