bayçözücü Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Merhaba, bilgisayara format attım fakat cok fazla güncelleme var. Bunlari indireceğim, biraz korkuyorum bilgisayara bir şey olmaz degil mi? Dosya Ekleri 16923935178205230877340527955423.jpg 229,6 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba, bilgisayara format attım fakat cok fazla güncelleme var. Bunlari indireceğim, biraz korkuyorum bilgisayara bir şey olmaz degil mi?
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #2 bayçözücü dedi: Merhaba, bilgisayara format attım fakat cok fazla güncelleme var. Bunlari indireceğim, biraz korkuyorum bilgisayara bir şey olmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Niye olsun hocam, birşey olmaz tabii ki.
bayçözücü dedi: Merhaba, bilgisayara format attım fakat cok fazla güncelleme var. Bunlari indireceğim, biraz korkuyorum bilgisayara bir şey olmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Niye olsun hocam, birşey olmaz tabii ki.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Ağustos 2023 #3 Neden bir şey olsun? Virüs değil bir şey değil... Resmi güncelleştirmeler. İndirin. Güncel kalmak iyidir.
Neden bir şey olsun? Virüs değil bir şey değil... Resmi güncelleştirmeler. İndirin. Güncel kalmak iyidir.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 bayçözücü dedi: Merhaba, bilgisayara format attım fakat cok fazla güncelleme var. Bunlari indireceğim, biraz korkuyorum bilgisayara bir şey olmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... İndirin tabii ki asıl indirmediğinizde sıkıntı olur indirin çabuk Windows güncelemesi bunlar.
bayçözücü dedi: Merhaba, bilgisayara format attım fakat cok fazla güncelleme var. Bunlari indireceğim, biraz korkuyorum bilgisayara bir şey olmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... İndirin tabii ki asıl indirmediğinizde sıkıntı olur indirin çabuk Windows güncelemesi bunlar.