Format Attım 2 Tane Windows 7 Oldu

Yetersiz açıklama yapmışsın ama anladığım bilgisayarı başlat tuşuna bastığında işletim sistemi seç yazısı mı geliyor.

İşletim sisteminizi kurarken, kurulu olan işletim sisteminin bulunduğu disk bölümünü biçimlendirmeli yada silmelisiniz.

Hemen formata yonlendirmissiniz adam zaten yeni format atmis. Msconfig(baslatta araya yaz) ile baslangic sekmesinden yukledigin isletim sistemini varsayilan olarak belirle. Digerini sil. Ardindan yereldisk deki eski windows7yi sil. Eger tum veriler silinsin istiyorsan format atman gerekli formatta ise bu diski bicimlendirmelisin ve oyle kurmalisin yeni isletim sistemini.

Hemen formata yonlendirmissiniz adam zaten yeni format atmis. Msconfig(baslatta araya yaz) ile baslangic sekmesinden yukledigin isletim sistemini varsayilan olarak belirle. Digerini sil. Ardindan yereldisk deki eski windows7yi sil. Eger tum veriler silinsin istiyorsan format atman gerekli formatta ise bu diski bicimlendirmelisin ve oyle kurmalisin yeni isletim sistemini.
Sizin yaptığınız nedir tam olarak? Msconfig üzerinden ikinci işletim sisteminin Boot etmesini engelleyebilirsiniz ama elimizde yeterince bilgi yok. Kullanıcı daha format atmayı bile bilmediği için en kolay çözüm olan formatı öneriyoruz. Çift işletim sisteminin oluşmasının sebebi de format atmayı bilmemektir.

Dikkatli okursan kimse format at demiyor.

Edit: Diyormuş pardon. Oda bir çözüm hiç yapamıyorsan illa ki atacaksın format.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı