Format Attım 2 Tane Windows 7 Oldu

Kendinizle celismektesiniz. Format atmayı bilmeyen birine format at demeniz ilginç. Burada birilerine yardim etmek en buyuk felsefemiz. Bende kimseyi kirmak istememistim fakat format atmak yaklasik olarak 1-1.5 saat surerken belirttigim cozumle 5 dk gibi surede problemi cozecek arkadasimiz. Kirdiysam affola iyi forumlar.

Dikkatli okursan kimse format at demiyor.

Edit: Diyormuş pardon. Oda bir çözüm hiç yapamıyorsan illa ki atacaksın format.
O da bi çözüm çözüm olmasina da adam format atmayi dogru sekilde tamamlayamamis. Benim çıkışım bu durumaydi. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajımda salt format atın yazmıyor. Boot ederek ve kurulumda tüm bölümleri silerek format atın yazıyor. Atılan formatın Windows üzerinden atıldığını da bilmiyorsunuz ne yazık ki. 2 işletim sistemi olmasının nedeni boot etmeyerek Windows üzerinden işletim sistemini yüklemesidir. Windows çalışırken de üzerine format atılamayacağı için ayrı bir sürücüye işletim sistemi kurulmuş. Anlayacağınız üzere sağlıklı bir işlem yok ortada.

Önerdiğiniz yöntemi de biliyoruz merak etmeyin. Gerektiği yerde o yöntemi de öneriyoruz.

Format için de yapılmış tonla rehberimiz mevcut:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Benim de başıma gelmişti bu durum.Diski biçimlendirmeden yeni bir işletim sistemi kurmuştum bilgisayara.

Mesajimin yanlis anlasildigini dusunuyorum. Sizin format atmayi bilmediginizi degil, konuyu acan arkadasin formati(format denirse) yanlis attigini belirtmek istemistim. Ayrica windows uzerinden yapilan yeni isletim sistemi kurulumlarinda ayni diske yukleme olursa eski sistem windows.old olarak saklabilmekte. Fakat bu durumda acilista isletim sistemi secme durumu olusmamakta. Bu sebeple ben cozumumu belirtmistim ama kendi bildiginizin kesin dogru oldugunu kabul etmissiniz artik bu konuya yorumda bulunmayacagim. İyi forumlar.

Hüseyin Bey, ben de formatın yanlış atıldığını ve yeniden atılması gerektiğini söylüyorum. Siz de ilk mesajınızda farklı çözüm önerip format atmayı bilmeyen birine format önermeyin tarzında yorumda bulunuyorsunuz. Ardından format çözümünü kendiniz de dile getiriyorsunuz. Yani ben anlamıyorum ne yapmaya çalıştığınızı. Olayı çok farklı yerlere çekiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…