Merhabalar ben lenovo g560 kullanıyorum ve windows 7 64 bit ultimate formatı attım bütün driverları yükledim ama format atmadığım zaman daha hızlıydı birazda hızlandırmak istedim ve format attığımda league of legends de eskinden 40 60 fps lerde oynuyordum şimdi 30 fps gördüğümde seviniyorum lütfen yardım edin.Bir de ben bütün driverları yükledim ama eksik olanlarda olabilir onları nasıl öğrenebiliriz.
Şimdiden Teşekkürler
Windows 7 kurmanızı önermem. Windows 8.1 kurun. En güncel ve iyi sistem şimdi Windows 8.1. İnanın ben de sizin gibi Windows XP bırakamadım. Bilgisayarda çok yüksek miktarda dosyalarım var idi. Sonunda uğraşarak olsa bile Windows 8.1 kurdum. O zahmete katlandım ama kafam rahat şimdi. Saçma hatalar ile uğraşmaktan kurtuldum. Tavsiyem Windows 8.1 kurmanız. Windows ve sürücü güncellemelerini yaptıktan sonra sorun devam eder ise yardımcı olmaya çalışalım.
Cok format kafasını yormuştur
Neyse sürücüleri aygıt yöneticisinden kontrol et.
Ve ne olursa olsun 8.1'e gec. Ayrıca sorun sırf fps düşüşü
ise bunun kaynağı başka birşeyden'de olabilir.
Cok format kafasını yormuştur
Neyse sürücüleri aygıt yöneticisinden kontrol et.
Ve ne olursa olsun 8.1'e gec. Ayrıca sorun sırf fps düşüşü
ise bunun kaynağı başka birşeyden'de olabilir.
Full Fps Düşüşü Aslında Bilgisayar oyunları 60 fps de oynatıyordu artık çok düşüyor 2 sn 60 sonra 30 a düşüyor ve aygıt yöneticisinde bir sarı ünlem işareti var bilinmeyen aygıt yazıyor konum da Microsoft ACPI-Uyumlu Katıştırılmış Denetleyici üstünde böle birşey yazıyor fotoğrafını atıyim. Bilgisayarın xp gibi gözükmesi benim ayarlardan görüntüyü değiştirmiş olmam ve tanıdığım bir bilgisayarcı windows 7 nin daha hızlı olduğunu sölediğini için windows 7 yaptım.