Ahmetkrc99 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar selam, format attım kurtarma seçeneklerinden 2 tane 1 TB hard disk bir tane SSD'im C olarak kullandığım hepsinin tamamen silinmesini istiyordum. Sadece C diski sıfırlandı diğerleri kaldı onları da nasıl formatlayabilirim en baştan? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
Arkadaşlar selam, format attım kurtarma seçeneklerinden 2 tane 1 TB hard disk bir tane SSD'im C olarak kullandığım hepsinin tamamen silinmesini istiyordum. Sadece C diski sıfırlandı diğerleri kaldı onları da nasıl formatlayabilirim en baştan?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 6 Kasım 2021 #2 Windows ve o diskteki her şeyi sildiniz. USB ile format lazım. Ve bu format değil sıfırlama.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 6 Kasım 2021 #3 En baştan boot atın. Önünüze disk silme gelecek bir adımda. Teker teker seçin diskleri ve önce biçimlendirin, sonra silin.
En baştan boot atın. Önünüze disk silme gelecek bir adımda. Teker teker seçin diskleri ve önce biçimlendirin, sonra silin.
Ahmetkrc99 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #4 En baştan nasıl yapacağım ? FalconPaw dedi: En baştan boot atın. Önünüze disk silme gelecek bir adımda. Teker teker seçin diskleri ve önce biçimlendirin, sonra silin. Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: Windows ve o diskteki her şeyi sildiniz. USB ile format lazım. Ve bu format değil sıfırlama. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum pardon
En baştan nasıl yapacağım ? FalconPaw dedi: En baştan boot atın. Önünüze disk silme gelecek bir adımda. Teker teker seçin diskleri ve önce biçimlendirin, sonra silin. Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: Windows ve o diskteki her şeyi sildiniz. USB ile format lazım. Ve bu format değil sıfırlama. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum pardon
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 6 Kasım 2021 #5 FalconPaw dedi: En baştan boot atın. Önünüze disk silme gelecek bir adımda. Teker teker seçin diskleri ve önce biçimlendirin, sonra silin. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş ayarlardan sıfırlıyor.
FalconPaw dedi: En baştan boot atın. Önünüze disk silme gelecek bir adımda. Teker teker seçin diskleri ve önce biçimlendirin, sonra silin. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş ayarlardan sıfırlıyor.
Ahmetkrc99 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #6 389072 dedi: Hocam arkadaş ayarlardan sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl Sıfırlaya bilirim bilgisayarımı ?
389072 dedi: Hocam arkadaş ayarlardan sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl Sıfırlaya bilirim bilgisayarımı ?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 6 Kasım 2021 #7 Ayarlardan sıfırlamayı ben önermiyorum, sağlıklı değil. Flash'a Windows 10 yazdırıp format atın.
Ahmetkrc99 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #8 FalconPaw dedi: Ayarlardan sıfırlamayı ben önermiyorum, sağlıklı değil. Flash'a Windows 10 yazdırıp format atın. Genişletmek için tıkla... Bu dediğinizi yapmayı bilmiyorum arkadaşlar lütfen bir rehber vb herhangi birşey atarsanız bakıp yapayım
FalconPaw dedi: Ayarlardan sıfırlamayı ben önermiyorum, sağlıklı değil. Flash'a Windows 10 yazdırıp format atın. Genişletmek için tıkla... Bu dediğinizi yapmayı bilmiyorum arkadaşlar lütfen bir rehber vb herhangi birşey atarsanız bakıp yapayım
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 6 Kasım 2021 #9 @Ahmetkrc99, zaten sıfırladınız. USB ile yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Ahmetkrc99, zaten sıfırladınız. USB ile yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 6 Kasım 2021 #10 Ahmetkrc99 dedi: Bu dediğinizi yapmayı bilmiyorum arkadaşlar lütfen bir rehber vb herhangi bir şey atarsanız bakıp yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ahmetkrc99 dedi: Bu dediğinizi yapmayı bilmiyorum arkadaşlar lütfen bir rehber vb herhangi bir şey atarsanız bakıp yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et