Format Attırdıktan Sonra Eskisinden Daha Kötü Oldu

29233

Kilopat
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi Windows 7 ultimate olan bilgisayarıma yavaş olduğu ve beni deli edecek duruma geldiği için format attırmaya götürdüm ve her şey bundan sonra başladı.

Windows 7 Professional yüklenmiş her neyse ilk açılışı bile neredeyse 6 dakika sürdü. İlk açılış diye aldırmadım ama reset attığımda bir 6 dakika daha bekledim, daha sonra bir kaç moba oyun yükledim.

Onun haricinde Chrome felan, daha sonra bir kasmaya başladı, sağ tık yapıyorum yenilemek için, bir dakika resmen bekleme süresine giriyor. Pencere açılması için sildim ne var ne yok, yine aynı.

Arkadaşlar yüklemem gereken bir şey mi vardı acaba, bir yardımcı olup yol gösterirseniz sevinirim. Gerçekten çıldırmak üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri nedir ? Hdd tabanlı bir sorun gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşverin Windows 7'yi. Artık Windows 8.1'e geçin derim. Daha hızlı daha stabil.

İfadeler: MF
Şöyle söyliyim bana 2 yada 3 sene önce hediye olarak gelen bir dizüstü bu yüzdende seçme şansınız olmuyor, şu zamana kadar şikayetim yoktu iyi kötü idare ediyordu beni özellikleri: intel pentium p6100 2.00 GHz 32 bit intelin ekran kartını kullanıyor yongası intel hd graphics yaklaşık toplam bellekte yanlış hatırlamıyorsam 762 MB

Sistem özellikleri nedir ? Hdd tabanlı bir sorun gibi.
Şöyle söyliyim bana 2 yada 3 sene önce hediye olarak gelen bir dizüstü bu yüzdende seçme şansınız olmuyor, şu zamana kadar şikayetim yoktu iyi kötü idare ediyordu beni özellikleri: intel pentium p6100 2.00 GHz 32 bit intelin ekran kartını kullanıyor yongası intel hd graphics yaklaşık toplam bellekte yanlış hatırlamıyorsam 762 MB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…