Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 İçinde bu dosyalar var ilk FreeDOS sistemime kuracağım zaman yüklemiştim bu dosyaları şimdi BIOS'tan boot menüsüne girip format atabilir miyim bu bellek ile? Yoksa başka bir şey yapmam lazım mı? Biostar A320M-H
İçinde bu dosyalar var ilk FreeDOS sistemime kuracağım zaman yüklemiştim bu dosyaları şimdi BIOS'tan boot menüsüne girip format atabilir miyim bu bellek ile? Yoksa başka bir şey yapmam lazım mı? Biostar A320M-H
Çözüm Emir M. 14 Nisan 2022 Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir.
Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #31 Mert Atakann dedi: Hocam hala tık yok 3.0 bir sorun olmuş olmasın? Genişletmek için tıkla... Sürüyor biraz o ekran. Yanlış hatırlamıyorsam bende de 1 dakikaya yakın sürmüştü çok uzun sürerse sistemi kapatırsınız. Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Hocam hala tık yok 3.0 bir sorun olmuş olmasın? Genişletmek için tıkla... Sürüyor biraz o ekran. Yanlış hatırlamıyorsam bende de 1 dakikaya yakın sürmüştü çok uzun sürerse sistemi kapatırsınız.
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #32 Zinederon dedi: Sürüyor biraz o ekran. Yanlış hatırlamıyorsam bende de 1 dakikaya yakın sürmüştü çok uzun sürerse sistemi kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Kapatırsam başa döner miyim yani. Bilgilerim sıfırlanmamış haline? Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Sürüyor biraz o ekran. Yanlış hatırlamıyorsam bende de 1 dakikaya yakın sürmüştü çok uzun sürerse sistemi kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Kapatırsam başa döner miyim yani. Bilgilerim sıfırlanmamış haline?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #33 Mert Atakann dedi: Kapatırsam başa döner miyim yani. Bilgilerim sıfırlanmamış haline? Genişletmek için tıkla... Zaten şuan da bilgilerin gitmedi. Bilgilerin Windows kurulumunda disk ayarlarını yaptığın zaman gider. Kısaca evet dönecek. Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Kapatırsam başa döner miyim yani. Bilgilerim sıfırlanmamış haline? Genişletmek için tıkla... Zaten şuan da bilgilerin gitmedi. Bilgilerin Windows kurulumunda disk ayarlarını yaptığın zaman gider. Kısaca evet dönecek.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.160 Makaleler 26 Çözümler 521 14 Nisan 2022 #34 Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir.
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #35 Emir M. dedi: Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam geri dönemiyorum bilgisiyarı kapatayım mı tuşuna basılı tutarak? Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam geri dönemiyorum bilgisiyarı kapatayım mı tuşuna basılı tutarak?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #36 Mert Atakann dedi: Hocam geri dönemiyorum bilgisiyarı kapatayım mı tuşuna basılı tutarak? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Hocam geri dönemiyorum bilgisiyarı kapatayım mı tuşuna basılı tutarak? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #37 Emir M. dedi: Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım oluyor galiba hocam disk biçimlendirme konusundada size ihtiyacım var. Ne yapmam lazım şimdi? Dosya Ekleri image.jpg 65,3 KB · Görüntüleme: 23 image.jpg 151,4 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Kapatırsanız bilgilere bir şey olmaz merak etmeyin. Başında UEFI olmayan USB'yi seçip bir de o şekilde dener misiniz? USB yanlış hazırlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım oluyor galiba hocam disk biçimlendirme konusundada size ihtiyacım var. Ne yapmam lazım şimdi?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #38 Mert Atakann dedi: Yaptım oluyor galiba hocam disk biçimlendirme konusundada size ihtiyacım var. Ne yapmam lazım şimdi? Genişletmek için tıkla... Hepsinin üzerine gelip sil deyin sonra buraya tekrar yazın. Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Yaptım oluyor galiba hocam disk biçimlendirme konusundada size ihtiyacım var. Ne yapmam lazım şimdi? Genişletmek için tıkla... Hepsinin üzerine gelip sil deyin sonra buraya tekrar yazın.
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #39 Zinederon dedi: Hepsinin üzerine gelip sil deyin sonra buraya tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam ne yapayım şimdi? Tek bir disk oluşturmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Hepsinin üzerine gelip sil deyin sonra buraya tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam ne yapayım şimdi? Tek bir disk oluşturmak istiyorum.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.024 Çözümler 45 14 Nisan 2022 #40 Mert Atakann dedi: Yaptım hocam ne yapayım şimdi? Tek bir disk oluşturmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek kalan birime yeni deyin. Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Yaptım hocam ne yapayım şimdi? Tek bir disk oluşturmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek kalan birime yeni deyin.