Seareales Hectopat Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2015 #1 Bu ekrandan sonra UEFI (FAT) olanı seçiyorum ''DVD or CD.....'' benzeri bir yazı cıkıyor fakat CD'yi okumuyor. Nerede hata yapıyorum ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2015
Bu ekrandan sonra UEFI (FAT) olanı seçiyorum ''DVD or CD.....'' benzeri bir yazı cıkıyor fakat CD'yi okumuyor. Nerede hata yapıyorum ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2015 #2 USB ile format atmanız daha iyi olacaktır. DVD sürücü kaynaklı bir sorun olmakla beraber yazdığınız CD'nin bozuk olma ihtimali de var.
USB ile format atmanız daha iyi olacaktır. DVD sürücü kaynaklı bir sorun olmakla beraber yazdığınız CD'nin bozuk olma ihtimali de var.
4 49823 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 1.079 Makaleler 2 Çözümler 11 19 Aralık 2015 #3 JaroxJamaica dedi: USB ile format atmanız daha iyi olacaktır. DVD sürücü kaynaklı bir sorun olmakla beraber yazdığınız CD'nin bozuk olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de oluyordu, kesin çözüm USB ile format atmak.
JaroxJamaica dedi: USB ile format atmanız daha iyi olacaktır. DVD sürücü kaynaklı bir sorun olmakla beraber yazdığınız CD'nin bozuk olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de oluyordu, kesin çözüm USB ile format atmak.