Format CD’si gözükmüyor

bayramm2

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yeni harddisk aldım ve Windows'u kuracağım fakat CD'yi seçemiyorum gözükmüyor?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 66
Orada ilk başta gözükmez zaten bir alt sekmeden Boot option 1'e CD'yi al veya direk PC açılarken F8 ile Boot menüye gir.

Kardeşim CD gözükmüyor F8'e basıp seçmeyi bende biliyorum galiba CD ROM okumuyor ama bir önceki harddiskte sıkıntı yoktu. CD ROM kablosunu çıkarıp tkatıkm sesi var dügmesiyle açılıyor da sıkıntı ne?

Kardeşim CD gözükmüyor F8'e basıp seçmeyi bende biliyorum galiba CD ROM okumuyor ama bir önceki harddiskte sıkıntı yoktu. CD ROM kablosunu çıkarıp tkatıkm sesi var dügmesiyle açılıyor da sıkıntı ne?

O zaman sorunu düzgün açıkla ben nereden bileyin F8 basıp Boot menüye girmeyi bildiği burada sorunuzu çözmeye çalışıyoruz lütfen daha kibar ol sıkıntı ne yazmışsın PC okumuyorsa büyük ihtimalle CD ROM arızalıdır yada cd.

O zaman sorunu düzgün açıkla ben nereden bileyin F8 basıp Boot menüye girmeyi bildiği burada sorunuzu çözmeye çalışıyoruz lütfen daha kibar ol sıkıntı ne yazmışsın PC okumuyorsa büyük ihtimalle CD ROM arızalıdır yada cd.
Sende düzgün oku bilader orda cdrom seçilmiyo cd rom seç diyosun. Ayrıca cdrom bir önceki harddiskte gözüküyor diyorum hala yanlış okuyosun...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı