Merhabalar ben Linux Mint 17 Cinnamon kullanıcısıyım. Fakat bugün Elememantary OS Luna'ya geçicektim. Cd'nin içine iso olarak Elemantary OS Luna'yı attım fakat bilgisayarı yeniden başlatınca cdyi okumuyor direk mint'e girior masaüstüne geçiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
4 tane dvd-r denedim 2 tanesi kali linux 1 tanesi pardus 1 tanesi elemantary os luna hiçbirini okumadı derleme programınıda değiştirdim gine çalışmadı yardımlarınızı bekliyorum .
Not : kali linuxta siyah ekran gelior orda kalıordu diğerlerinde direk mint'e girior.
Sorunu çözdüm . Herkese teşşekürler.Kali linux kurdum fakat kullanıcı gözükmedi yani masaüstüne gidemiyırdum bu yüzden elemantary os luna kurdum sorunsuz çalışıyor.linux'te yeterli tecrübe edinince Arch Linux'a geçmeyi düşünüyorum .Tekrardan herkese teşşekürler.
Sorunu çözdüm . Herkese teşşekürler.Kali linux kurdum fakat kullanıcı gözükmedi yani masaüstüne gidemiyırdum bu yüzden elemantary os luna kurdum sorunsuz çalışıyor.linux'te yeterli tecrübe edinince Arch Linux'a geçmeyi düşünüyorum .Tekrardan herkese teşşekürler.