Format Ekranı Geç Geliyor

Halil Gökhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum varda.

Şimdi pc özellikleri;

- Intel Core 2 DUO 2CPU 2.0GHZ
- 4GB Kingston 667MHZ DDR2
- 500GB HDD
- Sapphire Radeon HD4850 1GB 256Bit
- Asus P5VD2-VM Anakart

Sorum ise format atacağım hem cd ile denedim hem usb ile hem HDD ile kurmayı. Hepsinde sonuç aynı oldu.

Yükleme ekranına çok geç geliyor, çok yavaş format atıyor ve format attıktan sonra çok yavaş çalışıyor makina.

Win XP kurarken hiç biri olmuyor fakat win7 veya win 8 format atmayı denerken hep böyle yavaşlıyor.

Şimdi win 10 denicem aynı sonuç olmasından korkuyorum. Sizce neden bu kadar yavaş format atıyor ?

Son olarak HDD ve DVD-ROM ' u değiştirdim.

Sabit diskler her zaman bilgisayarı darboğaza sokan parçalar olmuştur muhtemelen HDD miladını doldurmuştur..

Bende de aynı sorun var. Arkadaşın bilgisayarı ile aynı nerdeyse benim bilgisayarda yeni bir HDD aldım ilk attığımda yüklendi ancak daha sonra tekrar atmayı denedim bu defa optik sürücüye CD yi takıyorum ön yükleme yapıyor daha sonra windows ekranı açılıyor ama yükleme yapacağım disk seçim penceresi açılmıyor. Dakikalarca beklememe rağmen aynı başka optik sürücü windows 7 CD si başka HDD her yolu denedim ama sonuç aynı artık anakart tan şüpheleniyorum öylece duruyor bende yeni bir anakart işlemci ve ram almaya karar verdim. Yani İ3 4160 tabanlı sistem kuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…