M Mustafa Soylu Ziyaretçi 17 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar kaç haftadır bununla uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım. DVD'den yükleme gelmiyor. En başta ise DVD seçeneği kayıtlı nasıl yapacağım.
Arkadaşlar kaç haftadır bununla uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım. DVD'den yükleme gelmiyor. En başta ise DVD seçeneği kayıtlı nasıl yapacağım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 17 Nisan 2013 #2 İşletim sistemi oyun DVD'si gibi yazdığınızda bu ekran gelmez. ISO dosyasını IMGBrun ile kalıp halinde yazmanız gerek.
İşletim sistemi oyun DVD'si gibi yazdığınızda bu ekran gelmez. ISO dosyasını IMGBrun ile kalıp halinde yazmanız gerek.
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2013 #3 Windows'un dosyalarını kopyala yapıştır yaptıysan olmaz. İso dosyasını orjinalliğini bozmadan yazdırmalısın. Açılışta 'Kuruluma başlamak için ... tuşa basın' şeklinde bir yazı çıkarsa doğru yazdırmış olursunuz.
Windows'un dosyalarını kopyala yapıştır yaptıysan olmaz. İso dosyasını orjinalliğini bozmadan yazdırmalısın. Açılışta 'Kuruluma başlamak için ... tuşa basın' şeklinde bir yazı çıkarsa doğru yazdırmış olursunuz.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.319 Çözümler 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 19 Nisan 2013 #4 Eger ki yazilanlari yaptin ve halen gelmiyorsa BIOS ayarlarina girip once Cd/DVD veya Harici USB* ile ac demelisin. *dahili usb var mi ki?
Eger ki yazilanlari yaptin ve halen gelmiyorsa BIOS ayarlarina girip once Cd/DVD veya Harici USB* ile ac demelisin. *dahili usb var mi ki?