Format ekranında klavye ve mouse çalışmıyor

bosnal

Hectopat
Format ekranında klavye mause çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fareniz ve klavyeniz usb girişine sahip ise bazı anakart biosları bu formatı desteklememekte. Fare ve klavyenizi ps/2 formatın da almanızda fayda var.

selamlar konu 2 yıl sonra hortluyor fakat çok uğraşmama rağmen sorunu çözemedim. Win 10 kurulu olan bilgisayarıma sıfırlama yapmak isterken 'Klave Seçiniz' mavi ekranında mause ve klavyem hareket etmiyor. Usb klavye mause ile de denedim. yine hareket yok... PS/2 klavye zaten suan üzerinde olan. PS/2 klavyede de herhangi bir hareket yok. Anakartım ASUS M5A78L-M LX3 ... Bios menüye DEL tusu ile USB 2.0 Disable olanları Enable yapıyorum ama yinede klavye-mause tepki vermiyor. Power menusunde gezerken Mause ve Keyboard yazan bir yer buldum. onlarda dibasle idi Enable yaptım fakat yine hareket etmiyor. 2 gündün bu sorunu çözmeye çalışıyorum. değerli abilerim kardeslerim fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz. tsk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…