BoRTi07 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar eski bir bilgisayar UEFI'yi destekelemediği için MBR modunda kurdum. Windows logosu gözüküyor ardından mavi ekranda kalıyor çözümü nedir? Dosya Ekleri IMG_1140.jpeg 104,6 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2024
Arkadaşlar eski bir bilgisayar UEFI'yi destekelemediği için MBR modunda kurdum. Windows logosu gözüküyor ardından mavi ekranda kalıyor çözümü nedir?
Poyraz Atıcı Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 BoRTi07 dedi: Arkadaşlar eski bir bilgisayar UEFI'yi destekelemediği için MBR modunda kurdum. Windows logosu gözüküyor ardından mavi ekranda kalıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Cihaz formatlandigi için normal olarak ekranda birşey yoktur fakat sen kablo ile yansıttığın için televizyon yansıtacak birşey arar ve bulamaz ise mavi ekran verir format bitince cihaz açılınca düzelir,kolay gelsin. Artı 0 Eksi
BoRTi07 dedi: Arkadaşlar eski bir bilgisayar UEFI'yi destekelemediği için MBR modunda kurdum. Windows logosu gözüküyor ardından mavi ekranda kalıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Cihaz formatlandigi için normal olarak ekranda birşey yoktur fakat sen kablo ile yansıttığın için televizyon yansıtacak birşey arar ve bulamaz ise mavi ekran verir format bitince cihaz açılınca düzelir,kolay gelsin.