Bilgisayarıma Windows 7 UEFI Boot ile format atmak için legacy Boot'u açtım ve yeniden başlattım, işe yaramadı ve bilgisayarımın BIOS tuşuna(F2) bastım hiçbir şey olmadı ben de BIOS'u sıfırlamak için bilgisayarın BIOS pilini çıkarıp tekrar taktım ama işler beklediğim gibi gitmedi. Şimdi bilgisayar RTC battery Low hatası veriyor düzeltmek için ise herhalde dizüstü bilgisayarın kendi özel gelen klavyesi ile F2'ye basmam gerekiyor.
Bende sadece harici klavye var?
BIOS pili düşük hatasına benziyor. Pili ters takmış olmayın? Ya da BIOS pilinizi değiştirmeniz gerek diye tahmin ediyorum. Bu arada Win 7 kurmanızı tavsiye etmiyorum çünkü desteği bitti. Win 10 kurmanız daha iyi olacaktır. Hem daha stabil hem de sürekli güncelleme alan bir sistem. UEFI Boot edememenizin sebebi ise DVD veya USB'yi UEFI olarak yazmamış olmanızdan kaynaklanıyor. Rufus ile UEFI'yi seçip diğer ayarları kurcalamadan ISO'yu yazın.
BIOS pili düşük hatasına benziyor. Pili ters takmış olmayın? Ya da BIOS pilinizi değiştirmeniz gerek diye tahmin ediyorum. Bu arada Win 7 kurmanızı tavsiye etmiyorum çünkü desteği bitti. Win 10 kurmanız daha iyi olacaktır. Hem daha stabil hem de sürekli güncelleme alan bir sistem. UEFI Boot edememenizin sebebi ise DVD veya USB'yi UEFI olarak yazmamış olmanızdan kaynaklanıyor. Rufus ile UEFI'yi seçip diğer ayarları kurcalamadan ISO'yu yazın.
Onla alakası yok şuan hiçbir şey yapamıyorum RTC Battery Low hatası alıyorum klavye çalışmıyor tek o hatayı alıyorum belli bir müddet sonra kapanıyor.
Bakın böyle oluyor.
Ardından basınca hiçbir şey olmuyor.
Olmadı maalesef. 2 tane yeni pil vardı ama olmadı
Bunu klavyesiz veyahut harici klavye ile halletmenin bir yolu yok mu ne olur yardım edin bu PC nin klavyesinin değeri 80-90 TL bu durumda vermek imkansız benim için.
Olmadı maalesef. 2 tane yeni pil vardı ama olmadı
bunu klavyesiz veyahut harici klavye ile halletmenin bir yolu yok mu ne olur yardım edin bu PC'nin klavyesinin değeri 80-90 TL bu durumda vermek imkansız benim için.