2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 13 Ekim 2023 #11 NorinRadd dedi: Biçimlendir daha az uğraştırıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Öyle gibi ama hazır yeni format atılıyor, ne var ne yok temizlensin.
NorinRadd dedi: Biçimlendir daha az uğraştırıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Öyle gibi ama hazır yeni format atılıyor, ne var ne yok temizlensin.
7 702266 Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Çözümler 7 13 Ekim 2023 #12 NorinRadd dedi: Biçimlendir daha az uğraştırıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisinde de pek uğraştırıcı bir yön yok hocam alt tarafı 3-5 tane seçeneğe ileri demekten ibaret. "Biçimlendir"i bilmiyorum ama "Sil" deyip yeniden "Yeni" seçeneğinden oluşturursanız üstte dediğim olaydan ibaret oluyor işiniz.
NorinRadd dedi: Biçimlendir daha az uğraştırıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisinde de pek uğraştırıcı bir yön yok hocam alt tarafı 3-5 tane seçeneğe ileri demekten ibaret. "Biçimlendir"i bilmiyorum ama "Sil" deyip yeniden "Yeni" seçeneğinden oluşturursanız üstte dediğim olaydan ibaret oluyor işiniz.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.784 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 13 Ekim 2023 #13 241046 dedi: Öyle gibi ama hazır yeni format atılıyor, ne var ne yok temizlensin. Genişletmek için tıkla... 702266 dedi: Aslında ikisinde de pek uğraştırıcı bir yön yok hocam alt tarafı 3-5 tane seçeneğe ileri demekten ibaret. "Biçimlendir"i bilmiyorum ama "sil" deyip yeniden "yeni" seçeneğinden oluşturursanız üstte dediğim olaydan ibaret oluyor işiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Bu yöntemde galiba o format yazan diski silmemem gerek. O yüzden biçimlendir yapacağım galiba.
241046 dedi: Öyle gibi ama hazır yeni format atılıyor, ne var ne yok temizlensin. Genişletmek için tıkla... 702266 dedi: Aslında ikisinde de pek uğraştırıcı bir yön yok hocam alt tarafı 3-5 tane seçeneğe ileri demekten ibaret. "Biçimlendir"i bilmiyorum ama "sil" deyip yeniden "yeni" seçeneğinden oluşturursanız üstte dediğim olaydan ibaret oluyor işiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Bu yöntemde galiba o format yazan diski silmemem gerek. O yüzden biçimlendir yapacağım galiba.