aprusier Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 509 Çözümler 2 28 Mayıs 2020 #1 Bilgisayara şu an format atıyorum ancak içindeki resimleri depolamayı unuttum. Formatı yarıda kessem bir şey olur mu ya da nasıl kurtarırım resimleri? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020
Bilgisayara şu an format atıyorum ancak içindeki resimleri depolamayı unuttum. Formatı yarıda kessem bir şey olur mu ya da nasıl kurtarırım resimleri?
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 28 Mayıs 2020 #2 aprusier dedi: Bilgisayara şu an format atıyorum ancak içindeki resimleri depolamayı unuttum. Formatı yarıda kessem bir şey olur mu ya da nasıl kurtarırım resimleri? Genişletmek için tıkla... Tabiki formatı yarıda kes. Sonra da kurtarma programları ile şansını dene.
aprusier dedi: Bilgisayara şu an format atıyorum ancak içindeki resimleri depolamayı unuttum. Formatı yarıda kessem bir şey olur mu ya da nasıl kurtarırım resimleri? Genişletmek için tıkla... Tabiki formatı yarıda kes. Sonra da kurtarma programları ile şansını dene.