Format esnasında ''Your device ran into a problem and needs to restart well restart for you'' hatası

Gökhan Kale

Hectopat
Toshiba Satellite M70 215 laptopa Windows 10 format atmaya çalışıyorum fakat format atarken şu hatayı alıyorum:

Eki Görüntüle 775923

Mavi ekran veriyor. ''Your device ran into a problem and needs to restart well restart for you''

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 format nasıl atacağım artık Windows 7 indirilemiyor sanirsam.
Windows 10 sistem gereksinimlerine baktım karşılıyor yine de takilma kasma olur diyorsanız Windows 7 format atayım size zahmet videosunu atabilir misiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işlemleri uygula ancak o mavi ekrana geldiginde sistem geri yükleme gibi bir seçenek var ona bas Windows 7'yi geri kur

Şu an Windows 7 kurulu zaten onda sıkıntı yok PC çalışıyor da format nasil atacagim.
Bir de artık Microsoft Windows 7'yi desteklemiyor.

Şu an PC'de Windows 7 kurulu değil mi Win 10 değil.

Win 7 PC'de masaüstüne erişim sağlayabiliyor musun o hata kaç dakıka da karşına çıkıyor.

Windows 7'yi kullanırken hiçbir sıkıntı yok biraz yavas sadece USB'den Win 10 format atmaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor.

Anladım sorunun çözülmeme gibi bir ihtimali olabilir laptop eski ve Win 10 formatı gereksiz olmuş
Şu an tam olarak ne kadar sürede hata alabildiğinizi öğrenebilirsem format konusunu belki çözeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…