Format hakkında yardıma ihtiyacım var

BidonSuyu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1 Kurtarma seçenekleri maalesef çalışmıyor. Anladığım kadarıyla sistem dosyaları zarar görmüş. Hayatımda ilk kez format atıcam. Elimde Casper'in bilgisayarı alırken verdiği recovery cdsi var. Kişisel dosyalarım kaybolsun istemiyorum. Diski 2'ye bölüp 50gb'lik D bölümü açtım. Kişisel dosyalarımı buraya koyucam. Dediğim gibi ilk kez format atıcam. Format atarken hangi bölüme atacağını ben mi seçiyorum yoksa diski bir bütün görüp kendisi mi atıyor? Sistem dosyaları C'de kişisel dosyalarım da D'de. D'deki dosyalara zarar gelsin istemiyorum. Dosyalarım çok değerli kaybolsun istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 8 kurulum rehberi burada. Burayı izler isen yapabilirsin.
Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat
Kurulum sırasında sistem kurmak istediğin diski seçmen yeterli. C diskini seçip kurulum yapar isen D diskinde ki dosyaların bir zarar görmez. Yine de işini sağlama almak istiyor isen USB HDD aktar dosyalarını kafan rahat etsin. Kuralları da okumanı tavsiye ederim ceza alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı