bvis Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Format atmak ve BIOS güncellemek için 128 GB flash bellek kullanmak sağlıklı mı? Bir sorun yaratır mı?
Format atmak ve BIOS güncellemek için 128 GB flash bellek kullanmak sağlıklı mı? Bir sorun yaratır mı?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 7 Haziran 2024 #2 bvis dedi: Format atmak ve BIOS güncellemek için 128 GB flash bellek kullanmak sağlıklı mı? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz. Bende kullanıyorum. Zaten diski 32 GB yapacak ISO kurarken.
bvis dedi: Format atmak ve BIOS güncellemek için 128 GB flash bellek kullanmak sağlıklı mı? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz. Bende kullanıyorum. Zaten diski 32 GB yapacak ISO kurarken.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.159 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 bvis dedi: Format atmak ve BIOS güncellemek için 128 GB flash bellek kullanmak sağlıklı mı? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz, neden yaratsın ki? Okuma yazma hızları iyi bir USB bellekse daha iyi olur artı olarak.
bvis dedi: Format atmak ve BIOS güncellemek için 128 GB flash bellek kullanmak sağlıklı mı? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz, neden yaratsın ki? Okuma yazma hızları iyi bir USB bellekse daha iyi olur artı olarak.
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 7 Haziran 2024 #4 Ne için sorun yaratacaktı?
bvis Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 Başka bir konuda bir arkadaş önermiyorum yazmıştı o yüzden sorma gereği duydum. Bir de ben bu flash belleği nasıl FAT32 olarak biçimlendireceğim yardımcı olabilecek olan var mı? Ayarlar bu şekilde doğru mu?
Başka bir konuda bir arkadaş önermiyorum yazmıştı o yüzden sorma gereği duydum. Bir de ben bu flash belleği nasıl FAT32 olarak biçimlendireceğim yardımcı olabilecek olan var mı? Ayarlar bu şekilde doğru mu?
hesenoff44 Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 Senin için yeterli olabilir yani sıkıntı olmaz.