Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar ben bilgisayarımı 16 GB'lık bir bellek ile formatladım. 1 2 hafta sonra belleğe tekrar ihtiyacım olduğu için bilgisayara taktım. Ama taktığımda 2 tane disk gözüküyor diğerini nasıl kaldırırım acaba?
Arkadaşlar ben bilgisayarımı 16 GB'lık bir bellek ile formatladım. 1 2 hafta sonra belleğe tekrar ihtiyacım olduğu için bilgisayara taktım. Ama taktığımda 2 tane disk gözüküyor diğerini nasıl kaldırırım acaba?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #2 Video'daki aynı işlemi uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Video'daki aynı işlemi uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 6 Haziran 2020 #3 Alternatif olarak: cmd -> diskpart -> list disk -> select disk -> clean, diskmgmt.msc -> sağ tık -> yeni disk oluştur. şeklinde kullanıyorum ben.
Alternatif olarak: cmd -> diskpart -> list disk -> select disk -> clean, diskmgmt.msc -> sağ tık -> yeni disk oluştur. şeklinde kullanıyorum ben.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 6 Haziran 2020 #4 Bu uygulamayı da kullanabilrsiniz: HP USB Disk Storage Format Tool HP tarafından geliştirilen bu yazılım, USB bellekleri biçimlendirmeye yarıyor. Yazılımı Yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor. www.technopat.net
Bu uygulamayı da kullanabilrsiniz: HP USB Disk Storage Format Tool HP tarafından geliştirilen bu yazılım, USB bellekleri biçimlendirmeye yarıyor. Yazılımı Yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor. www.technopat.net
Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Haziran 2020 #5 akiyorm dedi: Video'daki aynı işlemi uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler birleştirdim.
akiyorm dedi: Video'daki aynı işlemi uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler birleştirdim.