Format için USB yeter mi?

YsfDev

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA SSD (sistem) WDC HDD
Ekran kartı
2060
Anakart
b450m s2h rev 1x
İşlemci
amd ryzen 5 4500 6 çekirdek
Şimdi format atmak için 8 GB USB bellek gerektiğini biliyorum ancak elimde en yüksek 7,49 GB USB var. Galiba 1024 olayından dolayı öyle gözüküyor. Bu formata yeter mi? Yapay zekaya sorduğumda "muhtemelen yetmez" dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Düzenleme: Windows 11 education en son sürümü kuracağım.

Son düzenleme:
Ne kuracağınızı bilmiyorum ama Windows 11 bile 5.5GB. Diğer Windows sürümleri, Linux falan daha da az. Yani 7.49 yeterli olacaktır.

Fazlasıyla yeterli. Benim diskimde 3.15GB yer kaplıyor.

Şimdi format atmak için 8 GB USB bellek gerektiğini biliyorum ancak elimde en yüksek 7,49 GB USB var. Galiba 1024 olayından dolayı öyle gözüküyor. Bu formata yeter mi? Yapay zekaya sorduğumda "muhtemelen yetmez" dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yeterli kral Windows 11 kurarken bile en fazla 6 GB alan istiyor 4 GB'lık USB'yle Windows 10 kurmuşluğum var.

Ne kuracağınızı bilmiyorum ama Windows 11 bile 5.5GB. Diğer Windows sürümleri, Linux falan daha da az. Yani 7.49 yeterli olacaktır.

Windows 11 hocam. Linux'a cesaret edemedim daha. Bir sıkıntı olmaz değil mi? Yapay zeka muhtemelen olmaz falan deyince korktum.

Şimdi format atmak için 8 GB USB bellek gerektiğini biliyorum ancak elimde en yüksek 7,49 GB USB var. Galiba 1024 olayından dolayı öyle gözüküyor. Bu formata yeter mi? Yapay zekaya sorduğumda "muhtemelen yetmez" dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Düzenleme: Windows 11 education en son sürümü kuracağım.
Selam, flash belleğiniz sağlamsa hiçbir sıkıntı olmaz. ISO dosyası Microsoft'tan indirildiğinde 5,13 GB olarak gözükmekte.
Screenshot_2025-04-10-08-04-47-323_com.android.chrome-edit.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı