Format ile Kasper lisansı silinir mi?

Smaug

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün bilgisayara format attım. Kaspersky da silindi. Geri yüklesem lisansım kalır mı yoksa silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki silinir. Satın aldığında kutudan lisansın çıkması lazım. Kutulu almadıysan satın aldığın yeri kontrol etmen gerek. https://my.kaspersky.com/tr/ üzerinden kayıt oluşturduysan buraya da bakabilirsin.

Format atmadan önce yüzlerce kez yazdık Kaspersky'ı lisansı ile beraber kaldırın sonra format atın diye ancak bir işi yaptıktan sonra kontrol etmek geliyor milletin aklına.
Bir sorun çıkarsa Jarox'un verdiği yerden destek talebi açın.

Ceza yediğim için başka kullanıcı adından girmek zorunda kaldım. Kaspersky'a destekden yazdım. Bana aktivasyon kodu gönderdiler. Bu gönderilen ne işe yarıyacak bilginiz var mı yoksa lisans gitti mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana aktivasyon kodu gönderdiler. Bu gönderilen ne işe yarayacak bilginiz var mı yoksa lisans gitti mi ?
Önceki lisansın büyük ihtimal iptal edilip sana verilenle bundan sonra giriş yapacaksın ürünlere.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı