Format iptali sonrası bilgisayar BIOS'a atıyor

msvcp400.dll

Femtopat
Daha fazla  
Eksik dosyalar nedeniyle format iptal oldu ekranda bekletti ben de hard reset attım BIOS'a atıyor otomatik boot priority yeri de boş.

Dosya adını değişemedim üzgünüm.

Eksik dosyalar nedeniyle format iptal oldu ekranda bekletti ben de hard reset attım BIOS'a atıyor otomatik boot priority yeri de boş.

Eki Görüntüle 1257855

Dosya adını değişemedim üzgünüm.

Temiz kurulum yapabilirsin. Şu an Windows 10'da CD ve flash olmadan da kolaylıkla format atılıyor. Sistemi kurtma seçeneklerinden temiz kurulum yaparsanız aynı telefonda olduğu gibi bilgisayarınız ilk kurulumda ki ayarlara döner. Böylece format atarken yaşanan teknik bilgi eksikliğinin sonucu problemler bir nebze azalmış olur.
Temiz kurulum yapın bilmiyorsanız bi bilgisayarcıya bırakın en fazla 50 liraya sistemi kurarlar.

Sistemi kurtma seçeneklerinden temiz kurulum yaparsanız aynı telefonda olduğu gibi bilgisayarınız ilk kurulumda ki ayarlara döner.
Windows yok ortalıkta, zaten kurulumu iptal ettim diyor. Olmayan şeyi nasıl kurtaracaksın ?
boot priority yeri de boş.
BIOS'ta diskiniz gözüküyor mu bi' kontrol edin. Kurulumu iptal ettiyseniz geri dönüp tekrar yükleyin, bunda korkulacak ya da sakınılacak bir şey yok.

Nasıl geri dönebilirim? Diskimi ben fotoğrafını attığım yerde görebiliyordum onu da başka nasıl bakarım?

Eksik dosyalar dediği 0 KB dosyalardı düşünemedim atla dedim iki taneydiler yöneticinin izin vermesi gerekiyor yazıyordu bende geçtim. Bu yüzden kurulamadı geri dönersem n'olacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…