LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 30 Ekim 2021 #11 keremozgenn dedi: O kadar zaman harcamayın hocam. Gidin alın bir tane 8GB'lık USB bellek atın formatı. O kadar uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yolu yokuş aşağı ama nedense hep yokuşu tırmanmayı seçiyor.
keremozgenn dedi: O kadar zaman harcamayın hocam. Gidin alın bir tane 8GB'lık USB bellek atın formatı. O kadar uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yolu yokuş aşağı ama nedense hep yokuşu tırmanmayı seçiyor.
revy Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #12 Tamam komşunun kullanmadığı 16gb usb varmış yeni bilgisayara hem usb ve ssd takıp ISO'yu buna atacağım sonra BIOS'tan açacağım doğru mu?
Tamam komşunun kullanmadığı 16gb usb varmış yeni bilgisayara hem usb ve ssd takıp ISO'yu buna atacağım sonra BIOS'tan açacağım doğru mu?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 30 Ekim 2021 #13 revy dedi: Tamam komşunun kullanmadığı 16 GB USB varmış yeni bilgisayara hem USB ve SSD takıp ISO'yu buna atacağım sonra BIOS'tan açacağım doğru mu? Genişletmek için tıkla... ISO'yu atmayacaksınız Rufus ile yazdıracaksınız. Attığım rehbere bakarsanız eğer hepsi detaylı şekilde yazılmış ve video ile anlatılmış.
revy dedi: Tamam komşunun kullanmadığı 16 GB USB varmış yeni bilgisayara hem USB ve SSD takıp ISO'yu buna atacağım sonra BIOS'tan açacağım doğru mu? Genişletmek için tıkla... ISO'yu atmayacaksınız Rufus ile yazdıracaksınız. Attığım rehbere bakarsanız eğer hepsi detaylı şekilde yazılmış ve video ile anlatılmış.
revy Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #14 Direk setup.exe çalıştırıp atsam? Sadece ssd takılı zaten
E emrekose Kilopat Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 Zotac 1060 6 gb 480gb ssd 1tb hdd 8x2 16gb ram Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #15 Şöyle düşün bir insanın beynini sıfırlamak mi daha sağlıklı olur yoksa sıfır beyin takmak mı?
revy Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #16 Beyler yeni bilgisayae geldi SSD'yi takıp şansımı denedim BIOS'dan Boot device basa aldım ve sorun yok eski sürücüleri sildim yenileri yükledim. Her sey eski halinde mükemmel şekilde çalışıyor.
Beyler yeni bilgisayae geldi SSD'yi takıp şansımı denedim BIOS'dan Boot device basa aldım ve sorun yok eski sürücüleri sildim yenileri yükledim. Her sey eski halinde mükemmel şekilde çalışıyor.