Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 Bilgisayarım yavaşladı. Ben de düşüyorum söylendiğine göre sıfırlamak veya format atmak zehir gibi yapıyormuş. (iyi anlamında) şimdi ben PC'ye format mı atayım yoksa sıfırlıyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
Bilgisayarım yavaşladı. Ben de düşüyorum söylendiğine göre sıfırlamak veya format atmak zehir gibi yapıyormuş. (iyi anlamında) şimdi ben PC'ye format mı atayım yoksa sıfırlıyim mi?
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 13 Mayıs 2023 #3 Formatlarsan temiz kurulum yapmış olursun geçici dosyalarla işin olmaz.
Swichzen Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #4 İkisi de eş anlamlı bir sözcük fakat Windows üzerinden sıfırlama yapıyorsan dosyaları saklama direkt komple sil ne var ne yok.
İkisi de eş anlamlı bir sözcük fakat Windows üzerinden sıfırlama yapıyorsan dosyaları saklama direkt komple sil ne var ne yok.
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #5 Evet öyle direk sıfırlayınca kökten sıfırlıyo şimdi ben sıfırlıyımmı formatmı atıyım Tmm öndeki mesajları şimdi gördüm cevapladığıniz için teşekkürler
Evet öyle direk sıfırlayınca kökten sıfırlıyo şimdi ben sıfırlıyımmı formatmı atıyım Tmm öndeki mesajları şimdi gördüm cevapladığıniz için teşekkürler
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 14 Mayıs 2023 #6 WIN10 kuracaksanız kendinize 6 GB veya 8 GB bir flash bellek ayarlayın format atarsanız daha iyi olur.
WIN10 kuracaksanız kendinize 6 GB veya 8 GB bir flash bellek ayarlayın format atarsanız daha iyi olur.