Format nasıl atılır?

Teşekkürler arkadaşlar, format bu durumu kesin olarak çözmemi sağlar mı yoksa önerebileceğiniz farklı yöntemler de var mı? Yanıt veren herkese teşekkür ediyorum
Yazılım kaynaklı ise çözer. Önemli bilgilerinizi yedekleyip format atmaktan zarar gelmez. Devam ediyorsa diğer ihtimallere bakılır. Sürücü güncellemelerini de kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar, format bu durumu kesin olarak çözmemi sağlar mı yoksa önerebileceğiniz farklı yöntemler de var mı? Yanıt veren herkese teşekkür ediyorum

Hocam bir virüs Taraması yap İstersen ama Rahat 3 saat sürer İstersen Yap Arama çubuğuna mrt yaz gelişmiş tarama yap de

Dostum CS'de yaşadığın durumu çoğu kullanıcı yaşıyor. Büyük ihtimal VAR ve SV değerlerin de yüksektir. Onunda dışında format atmak istiyorsan bir 8 GB'lik USB ve Media Creation Tool aracına ihtiyacın var. Uygulamayı çalıştırdığında her şeyi kendisi yapıyor zaten. Onun dışında diğer rehberlere gözatabilirsin.

Evet hocam var ve sv değerlerim 10'u geçiyor. Bir çözümü yok mudur?

Evet hocam var ve sv değerlerim 10'u geçiyor. Bir çözümü yok mudur?
ThrottleStop programı ile işlemci frekansını sabitlemek ve msconfig.exe'den hizmetler kısmına girerek tüm Microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini işaretlemek. Daha sonrasında Intel'in hizmetlerinden bir veya birkaçını devre dışı bırakacaksınız. Maalesef burada deneme yanılma yöntemi devreye giriyor. Sorun çözülene kadar bazı hizmetleri devre dışı bırakın.

Çok teşekkür ediyorum hocam deneyeceğim sağolun.
Hocam nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz, menü bu şekilde.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum hocam deneyeceğim sağolun.

Hocam nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz, menü bu şekilde.
Eki Görüntüle 1381530
Clock Mod'un yanındaki tiki işaretleyin. Speed Shift'i işaretleyin ve "0" değerini girin. SpeedStep, C1E ve BD PROCHOT tiklerini kaldırın. Ardından "Save" butonuna tıklayınız. Fakat bunları yaparken sürekli işlemci sıcaklığını kontrol ediniz. Yine FPS droplar devam ederse "Disable Turbo" seçeneğinin tikini işaretleyiniz.

Çok teşekkür ediyorum hocam sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…