3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Ekim 2022 #51 Linux Kedi dedi: Bende de aynısı Windows 7'de olmuştu. (tabii ki Microsoft Store çıkmıyordu onu ben de biliyorum). Hiçbir yer açılmıyordu formatta düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden atmalı mıyım yani?
Linux Kedi dedi: Bende de aynısı Windows 7'de olmuştu. (tabii ki Microsoft Store çıkmıyordu onu ben de biliyorum). Hiçbir yer açılmıyordu formatta düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden atmalı mıyım yani?
3 376922 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 358 16 Ekim 2022 #52 Redshock dedi: Bu yüzden atmalı mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Sürümler farklı ama tabanlar aynı. Büyük olasılıkla işe yaraması gerek . Aslında chkdisk'lede yapabiliriz ama sizde chkdisk işe yaramamış.
Redshock dedi: Bu yüzden atmalı mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Sürümler farklı ama tabanlar aynı. Büyük olasılıkla işe yaraması gerek . Aslında chkdisk'lede yapabiliriz ama sizde chkdisk işe yaramamış.
burakcbc Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #53 Eski den pc hızlansın diye atardım da şu an ki iyi sistemler için ne kadar gerekli bilemedim.