Format öncesi yedekleme yapmak

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Format atmadan önce yaklaşık 100GB'lık veriyi yedeklemem lazım. Boyut büyük olduğundan flash disk kullanamıyorum. Fazladan bir laptopım var fakat buna nasıl yedekleme yapabilirim bilmiyorum. Dosyalar önemli olduğundan mega, Drive vs. yedekleme yöntemlerini kullanmak da istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Harici disk alabilirsin. Ya da ağ üzerinden kablolu olarak paylaşıma açıp diğer bilgisayara verilerini aktarabilirsin.

Ağ içerisinde dosyalarını paylaşıma açabilir, laptopuna bu şekilde aktarım yapabilirsin.

Harici disk alabilirsin. Ya da ağ üzerinden kablolu olarak paylaşıma açıp diğer bilgisayara verilerini aktarabilirsin.
Satın alım yapmayı düşünmüyorum. 2 senede 1 kere formatlama yapıyorum zaten. Ağ ile dosya paylaşımı konusunda bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Ağ içerisinde dosyalarını paylaşıma açabilir, laptopuna bu şekilde aktarım yapabilirsin.
Nasıl yapacağım konusunda kaynak ya da bilgi verebilir misiniz? Bir de 200mbps internet yeterli olur mu?

Video yardımcı olacaktır. İnternet hızın önemli değil bu bağlantıda Ethernet girişlerinin hızı önemli.
Laptopta ethernet girişi yok. Bu bir sıkıntı teşkil eder mi? WiFi üzerinden aktarım sağlayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…