Format setup kısmı gelmiyor

Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin.
CD'ye format atın ardından Rufus ile ISO'yu yazdırın ardından CD/ROM`u en üste alın.
Her CD`ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-R ise yalnızca bir defa yazılabilir.

Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin.

Her CD'ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-r ise yalnızca bir defa yazılabilir.

2007`de alinan PC'lerden eski Windows 7 kurmuştum eskiden. Şu an 160'lik HDD aldim ona atamiyorum.

Her CD`ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-R ise yalnızca bir defa yazılabilir.
Ayrıca, Rufus CD'ye ISO yazamıyor.

Dediğim gibi deneyin.
Ayrıca, Rufus CD'ye ISO yazamıyor.
Doğru hocam. UltraISO gibi programlar yapabiliyor.
Dediğim gibi deneyin. Kızağa takın ve açık kalsın. Daha sonra yeniden başlatın ve Boot menüden CD sürücüyü en üste alıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı