Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 19 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayara hard diski taktim en ust secenege getirdim format setupunu ama karsima gelmiyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2021
Arkadaşlar bilgisayara hard diski taktim en ust secenege getirdim format setupunu ama karsima gelmiyor. Ne yapmam gerek?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Temmuz 2021 #11 CD'ye format atın ardından Rufus ile ISO'yu yazdırın ardından CD/ROM`u en üste alın. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #12 Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin. BitikBirİnsanEvladı dedi: CD'ye format atın ardından Rufus ile ISO'yu yazdırın ardından CD/ROM`u en üste alın. Genişletmek için tıkla... Her CD`ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-R ise yalnızca bir defa yazılabilir. Artı 0 Eksi
Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin. BitikBirİnsanEvladı dedi: CD'ye format atın ardından Rufus ile ISO'yu yazdırın ardından CD/ROM`u en üste alın. Genişletmek için tıkla... Her CD`ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-R ise yalnızca bir defa yazılabilir.
KS KS Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 19 Temmuz 2021 #13 Yener K. dedi: Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin. Her CD'ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-r ise yalnızca bir defa yazılabilir. Genişletmek için tıkla... 2007`de alinan PC'lerden eski Windows 7 kurmuştum eskiden. Şu an 160'lik HDD aldim ona atamiyorum. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin. Her CD'ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-r ise yalnızca bir defa yazılabilir. Genişletmek için tıkla... 2007`de alinan PC'lerden eski Windows 7 kurmuştum eskiden. Şu an 160'lik HDD aldim ona atamiyorum.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.588 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 19 Temmuz 2021 #14 Yener K. dedi: Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin. Her CD`ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-R ise yalnızca bir defa yazılabilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca, Rufus CD'ye ISO yazamıyor. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Sistem nedir? Boot menüden en üstte CD/DVD gözüküyor mu? CD sürücüye diski yerleştirin ve kapatmayın. Daha sonra seçip deneyin. Her CD`ye format atılmaz. CD-RW olması gerekir. CD-R ise yalnızca bir defa yazılabilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca, Rufus CD'ye ISO yazamıyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #15 Dediğim gibi deneyin. Glade dedi: Ayrıca, Rufus CD'ye ISO yazamıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam. UltraISO gibi programlar yapabiliyor. Dediğim gibi deneyin. Kızağa takın ve açık kalsın. Daha sonra yeniden başlatın ve Boot menüden CD sürücüyü en üste alıp deneyin. Artı 0 Eksi
Dediğim gibi deneyin. Glade dedi: Ayrıca, Rufus CD'ye ISO yazamıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam. UltraISO gibi programlar yapabiliyor. Dediğim gibi deneyin. Kızağa takın ve açık kalsın. Daha sonra yeniden başlatın ve Boot menüden CD sürücüyü en üste alıp deneyin.