Vein.s Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 USB ile boot menüden format atacağım. Bilgisayarımda 2 tane disk bulunmakta. HDD ve SSD var. İşletim sistemi SSD'ye yüklü sıfırlarsam sadece işletim sisteminin yüklü olduğu disk mi yoksa harddiskteki dosyalarım da silinir mi?
USB ile boot menüden format atacağım. Bilgisayarımda 2 tane disk bulunmakta. HDD ve SSD var. İşletim sistemi SSD'ye yüklü sıfırlarsam sadece işletim sisteminin yüklü olduğu disk mi yoksa harddiskteki dosyalarım da silinir mi?
S SyntaxCE Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 7 23 Aralık 2023 #2 Merhaba Sevgili Vein.s! Hangi diski sıfırlamak isterseniz onu sıfırlarsınız.
Vein.s Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 SyntaxCE dedi: Merhaba sevgili vein. S! Hangi diski sıfırlamak isterseniz onu sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim .
SyntaxCE dedi: Merhaba sevgili vein. S! Hangi diski sıfırlamak isterseniz onu sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim .
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.115 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 SyntaxCE dedi: Merhaba Sevgili Vein.s! Hangi diski sıfırlamak isterseniz onu sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam konu ile alakasız fakat NPC gibisiniz. @SyntaxCE
SyntaxCE dedi: Merhaba Sevgili Vein.s! Hangi diski sıfırlamak isterseniz onu sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam konu ile alakasız fakat NPC gibisiniz. @SyntaxCE
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.695 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #5 KorkmuşHamster dedi: Hocam konu ile alakasız fakat NPC gibisiniz. @SyntaxCE Genişletmek için tıkla... Evet demi bir kaç konuda karşıma çıkıyor eleman.
KorkmuşHamster dedi: Hocam konu ile alakasız fakat NPC gibisiniz. @SyntaxCE Genişletmek için tıkla... Evet demi bir kaç konuda karşıma çıkıyor eleman.
S SyntaxCE Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 7 23 Aralık 2023 #6 KorkmuşHamster dedi: Hocam konu ile alakasız fakat NPC gibisiniz. @SyntaxCE Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bu kurallara uymak zorundayım çünkü iletişimi daha iyi yapıyor. Normal hayatımda bu kadar dikkat etmiyorum en azından
KorkmuşHamster dedi: Hocam konu ile alakasız fakat NPC gibisiniz. @SyntaxCE Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bu kurallara uymak zorundayım çünkü iletişimi daha iyi yapıyor. Normal hayatımda bu kadar dikkat etmiyorum en azından
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.695 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #7 SyntaxCE dedi: Hocam vallahi bu kurallara uymak zorundayım çünkü iletişimi daha iyi yapıyor. Normal hayatımda bu kadar dikkat etmiyorum en azından Genişletmek için tıkla... Yok oğlum tamam burası technopatta okadarda salma bea.
SyntaxCE dedi: Hocam vallahi bu kurallara uymak zorundayım çünkü iletişimi daha iyi yapıyor. Normal hayatımda bu kadar dikkat etmiyorum en azından Genişletmek için tıkla... Yok oğlum tamam burası technopatta okadarda salma bea.
S SyntaxCE Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 7 23 Aralık 2023 #8 Giorno Giovanna dedi: Yok oğlum tamam burası technopatta okadarda salma bea. Genişletmek için tıkla... Normalde Bağımsız Danışmanlık Ve Yöneticilik yapıyorum bu yüzden de alıştım diyebiliriz.
Giorno Giovanna dedi: Yok oğlum tamam burası technopatta okadarda salma bea. Genişletmek için tıkla... Normalde Bağımsız Danışmanlık Ve Yöneticilik yapıyorum bu yüzden de alıştım diyebiliriz.