Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 28 Kasım 2019 #1 Dostlar bilgisayarımda 1 TB HDD ve 480 GB SSD bulunmakta. Format sırasında disk bölme işlemini nasıl yapacağım? Not: Windows SSD'ye kurulacak ve HDD bölümlere ayrılmayacak.
Dostlar bilgisayarımda 1 TB HDD ve 480 GB SSD bulunmakta. Format sırasında disk bölme işlemini nasıl yapacağım? Not: Windows SSD'ye kurulacak ve HDD bölümlere ayrılmayacak.
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 28 Kasım 2019 #2 Ayrılmayacak dediğine göre neye böleceksin anlamadım? Hiç bölmeden devam etmek istiyorsan SSD seçili iken kurulum yapacaksın.
Ayrılmayacak dediğine göre neye böleceksin anlamadım? Hiç bölmeden devam etmek istiyorsan SSD seçili iken kurulum yapacaksın.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 28 Kasım 2019 #3 CanerX dedi: Ayrılmayacak dediğine göre neye böleceksin anlamadım? Hiç bölmeden devam etmek istiyorsan SSD seçili iken kurulum yapacaksın. Genişletmek için tıkla... HDD i 500 500 bölmek istemiyorum dostum. olduğu gibi yani. hepsini silip yeniden mi oluşturacağım? nasıl yapacağım?
CanerX dedi: Ayrılmayacak dediğine göre neye böleceksin anlamadım? Hiç bölmeden devam etmek istiyorsan SSD seçili iken kurulum yapacaksın. Genişletmek için tıkla... HDD i 500 500 bölmek istemiyorum dostum. olduğu gibi yani. hepsini silip yeniden mi oluşturacağım? nasıl yapacağım?
user_8899 Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #4 BU videonun 9:45 dakikasında gayet detaylı anlatımı bulabilirsin.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 28 Kasım 2019 #5 Dostlar birde bilgisayarı formatlamak için, Windows'un ayarlar menüsündeki yeri mi kullanmalıyım?
user_8899 Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #6 Format için diskteki bölümlerin silinmesi gerek. Ayarlardan yaptığın sıfırlamak oluyor. Önerim temiz Windows kurulumu yani format.
Format için diskteki bölümlerin silinmesi gerek. Ayarlardan yaptığın sıfırlamak oluyor. Önerim temiz Windows kurulumu yani format.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 28 Kasım 2019 #7 user_8899 dedi: Format için diskteki bölümlerin silinmesi gerek. Ayarlardan yaptığın sıfırlamak oluyor. Önerim temiz Windows kurulumu yani format. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum nasıl yapacağım dostum? elimde hiç iso dosyası yok. ayrıca ürün anahtarım hesabımla senkron durumunda.
user_8899 dedi: Format için diskteki bölümlerin silinmesi gerek. Ayarlardan yaptığın sıfırlamak oluyor. Önerim temiz Windows kurulumu yani format. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum nasıl yapacağım dostum? elimde hiç iso dosyası yok. ayrıca ürün anahtarım hesabımla senkron durumunda.
user_8899 Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #8 Amacın sadece diski bölmek ise format atmadan yapabilirsin. Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimi bölümüne gir.
Amacın sadece diski bölmek ise format atmadan yapabilirsin. Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimi bölümüne gir.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 28 Kasım 2019 #9 user_8899 dedi: Amacın sadece diski bölmek ise format atmadan yapabilirsin. Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimi bölümüne gir. Genişletmek için tıkla... Hayır format atacağım ama nasıl atacağımı bilmiyorum.
user_8899 dedi: Amacın sadece diski bölmek ise format atmadan yapabilirsin. Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimi bölümüne gir. Genişletmek için tıkla... Hayır format atacağım ama nasıl atacağımı bilmiyorum.
user_8899 Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #10 ISO dosyasını edinmek > ISO dosyasını USB belleğe yazdırmak > Format atmak İhtiyacın olan minimum 8 GB USB bellek.
ISO dosyasını edinmek > ISO dosyasını USB belleğe yazdırmak > Format atmak İhtiyacın olan minimum 8 GB USB bellek.